Borítókép: Mozgásban tart – Life Fitness

Mozgásban tart – Life Fitness

Akár otthoni fitnesz edzésre szánjuk el magunkat, vagy megvesszük edzőtermi bérletünket, a cél ugyanaz. A test erősítése, az állóképesség növelése, önmagunk fejlesztése fizikális és mentális szinten egyaránt.

A sport nemcsak egészségünk megőrzésében játszik döntő szerepet, hanem jelentősen befolyásolja általános közérzetünket is. Ha sportolunk, a pozitív fizikai változások mellett azt is észlelhetjük, hogy kedélyünk is jó irányba változik. Az erőfeszítések idővel meghozzák a várva várt eredményt, és ekkor már könnyebben vesszük a felmerülő nehézségeket. Ahhoz, hogy ezeket az eredményeket elérjük, nem csak saját odaadásunk szükséges. Olyan eszközök, erősítő gépek használata kell, amelyek elősegítik és támogatják törekvéseinket.

Aktív egészség

A széles fitnesz ipari piacon számos olyan berendezést, gépet találunk, amelyek hozzájárulnak edzésünk hatékonyságához. Vannak azonban olyan, több évtizede a piacon szereplő cégek, amelyek termékei egyet jelentenek a megbízható minőséggel. Ilyen a Life Fitness, amely már közel öt évtizede szolgálja a fitnesz edzést preferáló sportolókat. A gyártó olyan erősítő- és kardiogépeket gyárt, amelyeket otthoni és edzőtermi alkalmazás esetén is eredménnyel használhatunk. Fitnesz megoldásaikkal a konditermek és a felhasználók folyamatosan változó szükségleteit szolgálják ki. Teszik mindezt úgy, hogy minden termékükkel az aktív és egészséges életmódot hivatottak népszerűsíteni.

Gépkínálat

A Life Fitness gépparkja számos termékcsaláddal rendelkezik. Minden izomcsoportra és mozgásformára találunk megfelelő gépet, legyen szó akár evezőpadról, combtávolító gépről vagy komplex erősítő toronyról. A LifeCycle Exercise Bike megalkotása óta sok idő telt el, de a cég mindig reagál a változó időkre. Az 1980-as években már jelentős lépéseket tett a digitális világ felé. Jelenkori gépei már olyan konzolokkal és egyedi szoftverrel működnek, amelyek a 21. századi felhasználók minden igényét ki tudják elégíteni. A kardio és erősítő gépek egyéni és csoportos tréningekre is egyaránt alkalmasak. Kardio gépek terén futópadok, elliptikus trénerek, ülő-és háttámlás kerékpárok és lépcsőző gépek közül választhatunk. Erőnléti edzéseknél a lap, illetve tárcsasúlyos berendezések és a többfunkciós tornyok népszerűek. Csoportos edzéseknél a csúcs modern edzőtermi kerékpárok preferáltak.

Miért Life Fitness?

A cég termékei világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Köszönhető ez annak a hosszú évek során végzett szakmai munkának, ami a gyártót jellemzi. A minőségi anyaghasználat és kivitelezés mellett, a folyamatos megújulás és innovatív megoldások a Life Fitness védjegyei. Az edzőgépek széles termékpalettájával gyarapították a fitnesz ipart. A Life Fitness küldetése, hogy mozgásra ösztönözze az embereket, és életükben hangsúlyos szerepet kapjon az aktív és egészséges életmód.