Borítókép: Mozgalmas pihenés exkluzív ajánlatokkal

Mozgalmas pihenés exkluzív ajánlatokkal

A hétköznapi rohanás után ideje végre családunkra, testünkre fordítani a figyelmet. Ahhoz, hogy újra az élet fontos dolgaira tudjunk koncentrálni, fel kell szabadítani az energiáinkat. Ilyenkor jobb, ha kicsit kiszakadunk a régi kerékvágásból, változtatunk az életmódunkon, és ehhez nagy segítséget nyújtanak a különböző családbarát wellnessprogramok. Lássuk, hogyan válasszon közöttük!

Aktív wellnessprogramok

A wellness-szolgáltatások kapcsán elengedhetetlen figyelembe venni, hogy mennyire támogatják a programokat szakképzett sport- és programanimátorok, illetve azt, hogy minden korosztály megtalálja-e a számára előnyös sporttípust.

Egy hasonló hotelben ugyanis bizonyára az egész család eltölthet pár napot, hiszen senki sem fog unatkozni.

Bemelegíthetnek egy kis reggeli tornával, esetleg vízi gimnasztikával, hogy jól induljon a nap!

Aztán a gerincbarát és ízületkímélő foglalkozások közül kiemelhető a FitBall®, a smovey® tréning vagy például a pilates. Az intenzívebb sportokat kedvelők kipróbálhatják a Body Balls alakformáló - és a Fit-Tube tréningeket, de az Aqua-Aerobik órán is megmozgathatják magukat.

Különleges mozgásformák

Ha szabadtéri mozgásformákat preferálja, akkor ajánlom a Nordic-Walking, Smovey-Walking programokat, amelyeket egy gyönyörű tó környéken élhetnek át. De a hagyományos kerékpártúrák sem kerülnek hátrányba!

A keleti mozgások hívei is megtalálhatják saját sportjukat, az Öt „Tibeti” jógagyakorlat, a Nap- vagy a Holdüdvözlet formájában.

A rehabilitációs sportok, tréningek pedig szintén lehetőséget nyújtanak egy jobb élethez, ebben segít például az Osteoporosis tréning vagy a Rehabilitációs gerinctréning.

Családi pillanatok

Ha a család utazik el, a legfontosabb szempont, hogy a kicsik és a nagyok egyaránt jól érezzék magukat. Egy családbarát hotelben kellene lennie például játszótérnek, tenisz- vagy lovasoktatásnak vagy családi élménymedencének. A hévízi Hotel Európa fit**** szórakoztató gyermekprogramjai között további érdekességekre lelhet, amelyek családja kikapcsolódását szolgálják!

Az ingyenes borkóstolók hete nem csak az ínyenceket hívogatja, de a család összes nagykorú borbarátja örömét lelheti a badacsonyi tájegység borkülönlegességeiben. Egy magyaros este cigányzenével, bőséges ételválasztékkal és magyaros ízekkel csak fokozza a meghitt hangulatot. A lakoma után pedig jöjjön az igazi mulatság, a Mandarin Bar & Café élőzenés műsorral, a 70-80-as évek slágereivel teszi fel az i-re a pontot.

Külső programok

Természetesen mielőtt döntene, azt is vegye figyelembe, milyen programok várják a szálloda falain kívül. Van-e lehetőség egy káprázatos városnéző sétára, megismerheti-e az ország hagyományait, népművészetét, vagy mondjuk tehet-e időutazást a középkori lovagok világába!