Borítókép: Minden, amit a fényképes telefontok tervezéséről tudni kell

Minden, amit a fényképes telefontok tervezéséről tudni kell

Egyre közeledik a szeptember, vége a fesztiváloknak, a nyaralásnak, ideje, hogy újra beszálljunk a jól ismert mókuskerékbe. Igen ám, de vihetünk magunkkal néhány apróságot, ami mindig jókedvre derít.

Ilyen lehet egy fényképes telefontok, amin megjelenhetnek a legszebb emlékek a nyárból. Nem feltétlenül kell egy képet kiválasztani, hiszen akár montázsokat is készíthetünk a legszebb emlékeinkből. Lássuk, hogy hogyan is zajlik mindez.

Tervezzünk tokot

  1. Az első lépés a telefonunk típusának kiválasztása a webáruház listájából. Ilyenkor fontos, hogy tudjuk pontosan, hogy mire tervezünk, hiszen míg ez nincs meg, addig továbbmenni sem tudunk. Akkor sem kell kétségbe esni, ha nem lennénk tisztában a készülékünkkel, hiszen elég mobilról megnyitni a Pitbullcase oldalát, és már meg is tudtuk, hogy mit tartunk a kezünkben (pl. Apple, Xiaomi, Samsung, stb. különböző típusai). Ez igazából csak akkor nincs a segítségünkre, ha nem magunknak tervezünk fényképes telefontokot. Ilyenkor mindig kell tudni a telefon típusát. Ezzel sok kattintást megspórolhatunk.
  2. Következő körben válasszuk ki az ideális tokot, amire éppen szükségünk van. Tehát védelemre érdemes a szilikon tokot választani, míg ha trendi hátlapra van szükség, akkor a merev kiadás a neked való. Amennyiben mindentől megóvnád a telefonod, akkor tökéletes választás a flipes bőrtok.
  3. A tervezés első lépéseként töltsük fel a tervezőbe a kiválasztott fotónkat. Ez lehet több is, így nem kötelező 1-nél megállni. Ha híján vagyunk az ötletnek, akkor érdemes sorra venni a galéria kategóriáit és képeit, hátha ott vár az igazi. Ez azért is ideális választás, mivel így a képek minősége rögtön tökéletes lesz. Saját kép esetén rendkívül fontos, hogy figyeljünk a felbontásra. Azaz lehetőleg HD (1280x720), HD Ready (1366x768) vagy FULL HD (1920x1080) legyen.
  4. Ha már dolgozhatunk a választott képpel, akkor nincs más teendő, mint kedvünkre formázni azt. Készíthetünk montázst a legjobb képekből, esetleg át is méretezhetjük, sőt akár színeket is módosíthatunk rajtuk. Használhatunk különböző effekteket és stílusokat egyaránt, vagy ha úgy tartja kedvünk, akár rá is írhatunk egy személyes üzenetet vagy akár létfontosságú adatot. Amikor készen vagyunk a tervezéssel, akkor tegyük a kosárba, és indulhat is a gyártás.
  5. Végül válasszunk a fizetési és szállítási opciók közül, és várhatjuk is, hogy megérkezzen a termék.

Amennyiben mégsem szeretnénk saját tervezésű tokot, akkor több érdekes darabra bukkanhatunk a webshopban, hiszen sokkal szélesebb körből válogathatunk, mint a tervezhető tokok.