Borítókép: Megjelent a legújabb Runner's World - olvasd el főszerkesztőnk, Brigi ajánlóját!

Megjelent a legújabb Runner's World - olvasd el főszerkesztőnk, Brigi ajánlóját!

Végre itt a legújabb lapszámunk, a címlapon Fördős Zével, aki kedvenc futóhelyét is megmutatta nekünk!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

Én biztosan nem hagynám ki a helyedben a következő lapszámunkat, mert igyekeztünk telepakolni olyan témákkal, amik egyszerre hasznosak és szórakoztatóak is, segítenek a fejlődésben, de érdekes olvasnivalót is nyújtanak!

A címlapon például Fördős Zét láthatod, és egy interjút is olvashatsz vele arról, hogy mit szeret a legjobban a futásban, milyen más sportok hozzák lázba, és még a kedvenc futóhelyét is megmutatta nekünk!

fördős zé

Mindemellett a legjobb futókaja receptjeit is megosztotta, és biztos lehetsz benne, hogy ezek az ételek nem csak táplálóak, de nagyon finomak és könnyű őket elkészíteni is!

street kitchen

Természetesen sok hasznos edzéstippel is készültünk, de futóedzőnk például azt is körüljárta, mikor jobb maratont futni: ősszel vagy tavasszal, regenerációs szakértőnk pedig arról mesél, mi is az az érzelmi immunrendszer, miként befolyásolja az egészségünket, és hogyan lehet megerősíteni.

érzelmi immunrendszer

Arról faggattuk a hazai versenyszervezőket, hogyan látják a versenyek alakulását a járvány hatására, és milyen biztonsági intézkedéseket vezettek be, hogy továbbra is élvezhessük ezeket a rendezvényeket!

futóverseny

Olyan profi futók történetéről is olvashatsz, akik nem az anyatejjel szívták magukba ezt a sportot, sőt csak felnőttként vágtak bele, mégis eljutottak egy olyan komoly, élsportolói szintre, amire csak keveseknek sikerül!

A többi téma maradjon titok, de ígérem, hogy ezúttal is számos hasznos tanáccsal és érdekes infóval lehetsz gazdagabb a magazin által, amit a shopaholic.hu-n megvásárolhatsz digitális formában is!

Ha beszerezted, készíts róla egy képet, töltsd fel az instagramra, tagelj be minket (@runnersworld_hu) vagy használd a #runnersworld_hu hashtaget!

Jó olvasgatást!