spartathlon,megjelent,runners world,maráz zsuzsanna,csécsei zoltán,bódis tamás,simonyi balázs

Itt az év utolsó Runner’s World magazinja – címlapon az idei Spartathlon négy legsikeresebb magyar futójával!

Különleges lapszámmal készültünk az év végére, mely címlapján Maráz Zsuzsi, Bódis Tomi, Csécsei Zoli és Simonyi Balázs szerepel, belül pedig rendkívül izgalmas interjúkat olvashattok velük!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

Minden Runner’s World nagyon kedves a szívemnek, hiszen igyekszünk olyan topikokat, olyan formában feldolgozni, hogy az összes olvasónk az örömét lelje benne, de jelenleg a legújabb a kedvencem, engedd meg, hogy bemutassak belőle néhány témát:

maráz zsuzsanna,simonyi balázs,csécsei zoltán,bódis tamás,spartathlon

Ultranagyhatalom lettünk?

Kétségtelen, hogy az idei Spartathlon a magyar futók diadalát jelentette, de vajon elmondhatjuk, hogy ultranagyhatalom lettünk? Négy nézőpont, négy különböző válasz, és persze sok más izgalmas infó Maráz Zsuzsiról, Bódis Tomiról, Csécsei Zoliról és Simonyi Balázsról. (Lapozz érte a 40. oldalra!)

jakus béla,alapozás,futóedzés

Télen sincs megállás!

Ha tél, akkor itt az alapozás időszaka, de vajon mindent tudsz róla? Miért fontos ez az időszak, és mit kell ilyenkor csinálni? Jakus Béla futóedző választ ad a kérdésekre, hogy te is kihozhasd magadból a maximumot! (16. oldal)

run safe,biztonságos futás

Run safe

Az, hogy a futás örömöt jelentsen, és nyugodtan stresszmentesen lehetne űzni, alapvető kellene, hogy legyen. Viszont főként télen, amikor korán sötétedik, és főként a nőknek nem mindig az. Mit tehetünk ez ellen? Hogyan védjük meg magunkat? Olvasd el erről szóló cikkünket! (60. oldal)

futás,motiváció

Nincs kedved futni?

Ne aggódj, nem ördögtől ilyet érezni/mondani. Alberti Petra, a RW Ébredj futóklubjának egyik alapítója is pont így érzett az utóbbi időben, a magazin hasábjain elmesélte, miért, és hogyan jutott túl rajta! (82. oldal)

sporttáplálkozás,kalcium,futó

Egy kis sporttáplálkozás

A kalcium rendkívül fontos tápanyag a futók számára, mégsem szentel rá mindenki elég figyelmet. Kalcium-kisokosunkból megtudhatod, mennyire van szükséged, hogyan juttathatod be hatékonyan, és milyen előnyökkel jár ez! (86. oldal)

Ha te is beszerezted a magazint, fotózd le, és tageld be a @runnersworld_hu-t az Instagramon, hogy mi is láthassuk és megoszthassuk!