runners world,megjelent

Végre egy jó hír! Megjelent az új Runner’s World

Nem a megszokott módon készült, de mindent beleadtunk, hogy legyen egy jó futós olvasnivalód most, a karantén-időkben is!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

Forrás: Ajkai Dávid

Először is kell mondjam, hogy nem éppen könnyű időszakon vagyunk túl, életünkben először 100%-ban home made Runner’s Worldöt kellett készítenünk, és bár nem volt zökkenőmentes, megérkezett, te is a kezedbe veheted!

A tavasz többnyire a versenyzés, utazások, közösségi események szezonja, és mivel ez most ezek egy pillanat alatt váltak semmisé, itt az ideje az újratervezésnek! De hogyan? Mit kell csinálni edzés szempontjából? A válaszokat a magazin 16. oldalán találod!

Nem csak az edzéseket, de az agyunkat is újra kell programozni, ami egyébként nem csak most lehet hasznos, hanem máskor is. Talán nem mindig a personal best a legjobb cél, és néha a legrosszabb időeredményed tehet a leginkább boldoggá. Igen, ilyen is van... erről bővebben olvashatsz a 34. oldalon!

A korábbi évek klímapara kérdései a koronavírus kapcsán átalakultak, mégis ugyanolyan fontosak, ha nem fontosabbak lettek. A lapban találsz egy Green Running mellékletet is, amelyben többek között arra keressük a választ, hogyan lehet egy futó környezettudatosabb, és mit tesznek a hazai versenyszervezők a Föld védelméért. Lapozz a mellékletért a 40. oldalra!

Járvány ide vagy oda, a jó időben sokkal többen kezdenek el bringázni, ami szuper, hiszen nem csak remek keresztedzés, de csodás program, kikapcsolódás is, ami megtöri a monotóniát, és ami rendkívül jó hatással lehet a teljesítményedre. Tanácsinkat ne hagyd ki a friss szám 72. oldalán!

Végül pedig az idei év cipőújdonságairól olvashatsz, amit az amerikai RW óriási szakértői csapata állított össze, akik nagy gonddal szedték össze az összes futócipőt, hogy neked már csak ki kelljen választani, melyik a neked való! (102. oldal)

A magazint megtalálod az újságárusoknál, de digitális verzióban is elérhető IDE kattintva!