megjelent,shalane flanagan,runners world

Megjelent a Runner's World legújabb száma - ezúttal 419 kedvezményre jogosító JOY-napok kupont is találsz benne!

Ne hagy ki a legfrissebb számunkat!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

futás,birta brigi,runners world
Forrás: Nagy Richárd

Remélem, már te is olyan izgatottan vártad a legújabb lapszám megjelenését, mint mi, akik készítettük! Nem véletlenül került Shalane Flanagan a címlapjára: azon túl, hogy igazi példakép, és van tőle mit ellesni, hamarosan megvásárolhatod az általa és táplálkozási tanácsadó barátnője, Elyse Kopecky által írt Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvet, amellyel kapcsolatban néhány diétatippet a magazinban is olvashatsz!

Ezenkívül nagyon sok izgalmas és hasznos információt találsz a magazinban, például segítünk, hogy a futómozgásod a lehető leghatékonyabb legyen! (Lapozz érte a 20. oldalra!)

FIN_020-023_RW1905_FanniBZ_v2_2

És azt tudtad, hogy az olykor-olykor beiktatott délutáni alvás nagyon jót tesz az egészségednek, de csak akkor, ha betartod a szabályait? (34. oldal)

FIN_034-035_RW1905_powernapBK_6

Simonyi Balázs folytatta nagy sikerű cikkét, megérkezett a Futóhiszekegy második része, amivel biztosan minden rendszeresen futó társa egyetért majd... (74. oldal)

FIN_074-075_RW1905_Futohiszekegy2BK_6

De nemcsak rád, hanem a kicsikre is gondoltunk! Bemutatunk három olyan helyet, ahol a gyerekek úgy sportolhatnak, hogy egyszerre élvezzék és hozzák ki magukból a lehető legtöbbet. (82. oldal)

FIN_082-087_RW1905_gyerekfutasBZ_8

Természetesen ezúttal sem maradhat ki a SHOE GUIDE, ahol bemutatjuk a legújabb futócipellőket, és segítünk abban, hogy te is megtaláld a számodra legmegfelelőbbet! RW1905_hirlevel_6

Jó olvasgatást kívánok! JOY-napok kuponok a Runner's Woldben is, nézd mire érvényes: JOY_napok_rw