Borítókép: Megjelent a Runner’s World legújabb száma – olvasd el főszerkesztőnk, Brigi ajánlóját az ősz futós olvasnivalójához!

Megjelent a Runner’s World legújabb száma – olvasd el főszerkesztőnk, Brigi ajánlóját az ősz futós olvasnivalójához!

Ilyen lett aktuális lapszámunk:

Végre kapható az idei ötödik Runner’s World, amelyben számos izgalmas témát dolgoztunk fel, hogy a sötét őszi estéken is legyen valami, ami motivál, informál és szórakoztat a futással, sportolással és egészséges életmóddal kapcsolatban.

Címlapunkon az egyik legjobb hazai terepfutónkat, Tiricz Irént láthatod, aki csupán 5 éve kezdett el futni, de azóta háromgyerekes anyukaként olyan szintre küzdötte fel magát, hogy több verseny pályacsúcsát is ő tartja, ráadásul a magyar terepfutó válogatott tagja lett. Irén mindezt nem csak család, de munka mellett érte el, erről is mesélt nekünk a vele készült interjúnkban, ráadásul más dolgozó-futóanyukák is megosztották velünk tapasztalataikat!

A magazinban bőven találsz olyan tanácsokat, amik segítenek kihozni magadból a maximumot, legyen az gyorsulás, a mozgásod fejlesztése vagy épp az immunrendszered erősítése! Sipos Fanni, a RW futóedzője például bemutatja azokat a futóiskolai feladatokat, amik bizonyos edzéseid elején elvégezve segíthetnek azon, hogy hatékonyabb legyen a futótechnikád.

Megtudhatod, mik a futókonyha alapvető összetevői, és hogy a vashiány miként befolyásolja a teljesítményed annak ellenére, ha keményen edzel, és figyelsz a regenerációra is!

Mindezeken túl olvashatsz olyan élsportolókról, akik munka mellett jutottak ki az Olimpiára, vagy exkluzív interjút Patrycja Berewnoskával, az idei UB női második helyezettjével, na meg Bérces Edittel, de szuper őszi futócuccokat is mutatunk, na meg a résztávos edzések misztériumába is bevezetünk!

Én pedig mivel napokon belül anyuka leszek, egy kis időre segítséget kérek a magazin elkészítésében, így ez a lapszám különösen közel áll a szívemhez a finisben, olvasd szeretettel!