runnersworld,nyári,megjelent,új

Megjelent a nyári Runner’s World – bizonytalan időkben is legyen biztos a teljesítményed!

Mert az élet nem állt meg, ahogy a Runner’s World csapata sem, így végre te is kezedbe veheted a legújabb lapszámunkat!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

Kissé bizonytalan időket élünk a futás és sport terén is, kijárási korlátozás és elmaradt versenyek után belerobbantunk egyszer csak a nyárba, azt sem tudjuk, hogy vajon lesz-e ősszel versenyszezon vagy újra be kell zárkóznunk. Mi optimistán gondolkodva olyan lapszámot állítottunk össze, ami abban segít, hogy a jelen helyzetben kissé átalakult szokásaink közül megtaláld azokat a pozitívumokat, amiket érdemes továbbvinned a jövőben, és hogy csúcsformában készülhess fel az őszre testileg és mentálisan is!

kép

Kapsz arra útmutatást, hogyan kezeld a bizonytalanságból fakadó stresszt, hogy az ne legyen hatással az egészségedre és a teljesítményedre, és hogy a zsúfoltabb versenyszezonban miként érdemes összeállítanod a naptáradat, és hogy a legjobb felkészülni!

kép

Az utóbbi években különösen népszerű lett kutyával futni, viszont vannak olyan szabályai, amiket nagyon fontos betartani, hogy ne sodord veszélybe a kis kedvencedet – és ez a nyári időszakban kiemelten fontos. Így ezt a témát is körbejártuk!

kép

A maraton az egyik legmeghatározóbb táv a futók életében, és szinte mindenkinek más emléke fűződik hozzá. Olvasóinkat, profi és hobbifutókat kértünk meg, meséljék el a sajátjukat, ezzel inspirálva és lelkesítve egymást az első maratonra vagy épp a sokadikra.

kép

A csípőfájdalom az egyik leggyakoribb futósérülés (nekem épp van is egy elmúlóban, ami a karantén alatti, nem megfelelő munka közbeni ülőhelyzetből fakadt), rengetegféle változata van, és némelyik hosszú hónapokra megkeserítheti az életedet. Ezekre találsz megelőzési és kezelési megoldásokat, ráadásul élsportolók példáján keresztül!

kép

Ha beszerezted a legfrissebb számot, mutasd meg nekünk is! Tölts fel egy képet az Instagramra, tageld a @runnersworld_hu-t, vagy használd a #runnersworld_hu hashaget, hogy láthassuk és megoszthassuk!

kép
Runner’s World 2020/03 (digitális verzió)

Runner’s World 2020/03 (digitális verzió)

Megjelent a Runner’s World nyári száma!

Kissé bizonytalan időket élünk a futás és sport terén is, kijárási korlátozás és elmaradt versenyek után belerobbantunk egyszer csak a nyárba, azt sem tudjuk, hogy vajon lesz-e ősszel versenyszezon vagy újra be kell zárkóznunk? A Runner’s World csapata optimistán gondolkodva olyan lapszámot állított össze, ami abban segít, hogy a jelen helyzetben kissé átalakult szokásaink közül megtaláld azokat a pozitívumokat, amiket érdemes tovább vinned a jövőben, és hogy csúcsformában készülhess fel az őszre testileg és mentálisan is!

595 Ft