runners world, cimlap, krizsan xenia

Megjelent a legújabb Runner’s World – minden, ami a nyári futásokhoz kellhet!

Forrás: Bolega Niki, Ajkai Dávid
Olvasd el főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlóját!

Itt a legújabb lapszámunk, melynek címlapján Krizsán Xénia hétpróbázót láthatod, a magazinban pedig egy interjút is olvashatsz, ebben nem csak őt, de a sportágát is részletesebben megismerheted. Jegyezd meg jól a nevét, hiszen egy fantasztikus, alázatos sportoló, aki egyre csak gyűjti a sikereket!

krizsan xenia

De kaphatsz gyakorlati infókat arról, mit és hogyan érdemes inni a nyári futások alatt, mi az a 80/20 edzésmódszer, miket érdemes ellesni és hasznosítani az élsportolók módszereiből, és hogy mit kell tudnod a teljesítménydiagnosztikáról.

80 20 edzesmodszer runners world

Összegyűjtöttük, hogy mely magyar atlétáknak szurkolhatunk az olimpián, és azt is, milyen korábbi olimpiai sikereik voltak! De egy hatalmas 5K mellékletet is olvashatsz: ebben több edzésterv is megtalálható, legyél akár kezdő, vagy épp az, aki szeretné bevinni 20 perc alá az 5km-en futott idejét!

5km futás, 5k futás, első 5km

Ebben a lapszámban ezen kívül olvashatsz egy érdekes összefoglalót Bérces Edit tollából Kilian Jornet tavalyi 24H-s challenge-éről vagy Simonyi Balázstól egy cikket a babakocsis futásról, de a mellett se menjünk el szó nélkül, hogy egy Amerikában élő magyar, Piringer László nemrég átfutotta az USA-t, és ezzel még jótékonykodott is!

lazrunsusa

Természetesen sok más edzéstippel, érdekességgel, motivációval és hasznos tudnivalóval látunk el ezúttal is, és bízunk benne, hogy a kedvenc olvasmányod lesz a nyár hátralévő részében, és szívesen lapozgatod majd a futás utáni heverészésekkor!

Szóval, ne felejtsd el te is beszerezni, és szívesen fogadjuk, ha megosztod velünk, melyik volt a kedvenc cikked!