Borítókép: Megjelent a legújabb Runner’s World – a címlapon Szabó Zsófival + sporttáplálkozás melléklettel!

Megjelent a legújabb Runner’s World – a címlapon Szabó Zsófival + sporttáplálkozás melléklettel!

Forrás: Bognár Bogi, Bata Nini
Végre itt a legújabb lapszám, hogy legyen mit olvasgatni a hűvös őszi-téli estéken futás után!

Íme, főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

A legújabb Runner’s World címlapján Szabó Zsófit láthatod, akit bár legtöbben az RTL Klub műsorvezetőjeként ismernek, szenvedélyes futó is, ráadásul igen rövid idő alatt kiemelkedő eredményeket ért el. Zsófi egyszerűen imád futni, arról mesélt nekünk, hogyan változtatta meg az életét ez a sport!

szabó zsófi, futás, runner's World

A magazinban sok hasznos edzéstippet találsz, akár gyorsulni szeretnél, esetleg jövőre belevágnál a triatlonba, vagy épp most merészkednél ki a terepre!

Sporttáplálkozási mellékletünkkel abban szeretnénk segíteni, hogyan támogasd az egészséged és javítsd a teljesítményed az étkezéseddel. Eláruljuk többek között, milyen vitaminokra van szüksége egy futónak, hogyan táplálkozz versenyek előtt, vagy miként frissíts.

Simonyi Balázs exkluzív interjút készített a friss 24 órás világbajnokkal, Alekszandr Szorokinnal, aki nem kevesebb, mint 24 éves világcsúcsot döntött meg.

Sallai Zsuzsi rákkal való küzdelmeiről is találsz egy őszinte interjút, melyben arról mesél az ultrafutó nő, hogyan éli meg a mindennapjait. Azt is eláruljuk, Te hogyan segíthetsz neki a gyógyulásban!

A további izgalmas, érdekes és hasznos tartalmakért lapozd fel a legfrissebb Runner’s Worldöt!