runners world,megjelent,futómagazin

Már kapható 2020 első Runner’s World magazinja, ne hagyd ki!

Ha szeretnél egy kis lendületet a februári futásokhoz, akkor mindenképpen csapj le rá!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

Mindegy, hogy már évek óta futsz, vagy csak most kezdesz bele, a legfrissebb lapszámunk nagy lendületet adhat az edzéseidhez. Például a 46. oldalon kezdődő cikkünkben híres hazai futók mondják el, miért is érdemes ezt a sportot választani, ők mit szeretnek benne a legjobban!

De arról is szót ejtünk, érdemes-e mindenkinek edző segítségét kérni, mik a legfontosabb étrendkiegészítők, hogyan lehet jól megtervezni a futóévedet vagy épp milyen célokat ajánlott meghatározni?

Sokan azért kezdenek el futni, mert valami lelki probléma elől menekülnek, és ők sokszor meg is kapják, hogy „de nem futhatsz el a bajok elől” – és ez így is van, viszont attól még a futás rengeteget segíthet!

Olvashatsz motiváló történeteket, bemutatunk különleges futóversenyeket, megismerkedhetsz az Enduraid applikációval, ami egy magyar fejlesztés, és általa kiküszöbölhetőek a frissítési bakik, de még szuperjó keresztedzésekről is írtunk!

Szóval, bárhol is tartasz jelenleg, ebben a lapszámban remélhetőleg megtalálod, amit keresel, hogy a motivációd, edzéseid és egészséged a lehető legmagasabb fokon pöröghessen!

Arról nem is beszélve,

hogy a magazinban találsz egy 20% kedvezményre jogosító Intersport-kupont is, amit február 29-éig lehet beváltani futócuccokra!