Borítókép: Megjelent a nyár első Runner's World magazinja – főszerepben a terepfutás!

Megjelent a nyár első Runner's World magazinja – főszerepben a terepfutás!

A nyár első lapszáma nagyon izgalmas témákat tartogat, véletlenül se hagyd ki!

Főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója következik:

Kedves Olvasónk,

én már alig vártam, hogy megjelenjen a legújabb Runner's World, hiszen ez a legjobb olvasmány regeneráló-strandolós heverészések közben! Szuperjó lapszám lett, telis-tele izgalmas tartalmakkal. Megjelenésünk előtti hétvégén zajlott például a legnagyobb hazai terepultrafutó verseny, az Ultra-Trail Hungary, erről pedig sok érdekes információt találhattok a lapban, sőt egy teljes rovatot szenteltünk ezúttal a terepfutásnak.

Nyáron többen merészkednek az erdőbe, hiszen a forróságban sokkal élvezetes a fák árnyákéban futni, ráadásul az utóbbi években egyfajta trend is lett. Megismerkedhettek többek között a wattméréssel, vagy a legjobb útvonalakkal Magyarország környékén, de arról is beszélünk, hogyan lehet aszfaltos versenyfelkészülésbe beiktatni a terepfutást, és miért érdemes teljesen kezdőként is kacsingatni vele!

Az egyik legkedvesebb téma ezúttal a magazinból az, amelyben Szántó Nelli, az Ébredj futóklub, és RW táborok edzője mutatja meg, hogyan fut várandósan. Ugyanis ilyenkor sem tilos, csak épp be kell tartani néhány szabályt. Nelli mellett a nőgyógyásza és a férje is megszólal, hiszen az ő nézőpontjuk is nagyon hasznos és fontos!

Ha pedig nyár, a vakációk sem maradhatnak el, amelyekben a legtöbben az egész év fáradalmait igyekszünk kipihenni. Kérdés, hogy kell-e ilyenkor futni? És, ha igen, mennyit és hogyan? Szakértőnk ebben a kérdésben is segít!

Arról a témáról sem szabad elfeledkezni, hogyan néz ki egy futó ideális étrendje? Mert ugyebár, ez nem csak arról szól, hogy egy kicsit több szénhidrátot kell enni. Számos más ásványi anyag és vitamin bevitelére kell gondolni fokozottabban, amikkel érdemes tisztában lenni.

Mindezek mellett számos szórakoztató és/vagy informatív cikkel készültünk, reméljük neked is annyira fog tetszeni, mint nekünk. Ha pedig lősz egy jó képet a magazinról, ne felejtsd el bejelölni a @runnersworld_hu-t a képen, az Instagramon, és használni a #runnersworld_hu hashtaget!