Borítókép: Elfogták a férfit a Hármashatár-hegyen, aki többször támadt futókra is!

Elfogták a férfit a Hármashatár-hegyen, aki többször támadt futókra is!

Szerencsére gyorsan reagált a rendőrség, és Kiss Miklós terepfutó segítségével ma reggel elfogták azt a férfit, aki rendszeresen támadt futókra is a főváros egyik legnépszerűbb hegyvidéki területén.

Tegnap írtunk arról, hogy kijött a Hármashatár-hegyen rendszeresen garázdálkodó férfi elleni körözés híre, ma reggelre pedig már meg is lett az illető. Ehhez kellett Kiss Miklós válogatott terepfutó segítsége. Miki sajnos az őt ért támadás után is össze-össze futott a férfival (hiába fogták el akkor is, rövid időn belül kiszabadult) elég jól ismerte azt a területet, ahol rendszeresen mozgott, így közreműködésével ismét elfogták az érthetetlen okból, rendszeresen a környéken sportoló futókra, bringázókra támadót.

Hogy a múltkori elfogást követőn miért kerülhetett ismét szabadlábra az elkövető és mire számíthatunk ez alkalommal, még rejtély, de talán, mivel visszaesőnek számít, ezúttal végleg pont kerülhet az ügy végére és nem kell többé attól tartanunk, hogy ismét feltűnik és támad.

A Hármashatár-hegy környékén egyébként igen sok hajléktalan él, kisebb sátras telepeik állandó lakhelyül szolgálnak számukra. A legtöbbjük ártalmatlan, nincs hírünk arról, hogy bárkit bántottak volna valaha is.

Az egyik legjobb önvédelmi társ a kutya!