Borítókép: 5 ok, amiért odavagyunk az őszi futásokért

5 ok, amiért odavagyunk az őszi futásokért

Forrás: Europress
Nyáron túl meleg van, télen minden le van fagyva, tavasszal túl sok a pollen, ősszel pedig folyton esik. Ha innen nézzük, egyik évszak sem tökéletes futásra, de ha a másik oldalról, akkor mindegyiknek megvan a maga szépsége. Eláruljuk, mit szeretünk az őszi futásokban!
 • Az imádnivaló napfelkelte
  Ha reggeli futó vagy, és munka előtt rovod a köröket, akkor nagy valószínűséggel még sötétben indulsz el, és a futásod alatt tanúja lehetsz a napfelkeltének. Lehetne ennél is jobban kezdeni a napot?

 • Hihetetlenül inspiráló
  Ez az időszak tele van olyan versenyekkel, amiktől mindenki sokkal, de sokkal lelkesebb. A Budapest maraton mindig hatalmas löketet ad, de már az is nagyon lelkesítő, ha csak nézed a New York City Maraton képeit, ugye?

 • A terepfutás csodálatos
  Annyira gyönyörű a természet, hogy az őszi terepfutások a kemény edzés mellett az állandó ámulásról is szólnak. Fantasztikus érzés a természetben lenni!
 • Kellemes az idő
  Oké, időnként előfordulhat, hogy esőben kell futni, de amúgy nagyon kellemes az időjárás. Nem olyan fullasztó, mint nyáron, ráadásul már a naptejet is elfelejtheted.

 • Az új szerkók
  Minden márka kijön ebben a szezonban valami igazán menő és praktikus darabban, amitől még élvezetesebb lesz a futás!

Na és, te miért szeretsz ősszel futni?