Borítókép: Az ünnepek alatt fuss kevesebbet, figyelj a családra jobban!

Az ünnepek alatt fuss kevesebbet, figyelj a családra jobban!

Forrás: europress
Mindjárt itt a karácsony. Az ősz elrepült és már talán kezdetét is vette a nagy hajtás.

Ha szeretnéd, hogy az idei ünnep kiegyensúlyozottabban teljen (a futók amúgy is szeretik az egyensúlyt, hiszen edzés után regenerálódunk, eszünk, aztánelégetjük a bevitt kalóriákat, bemelegítünk, levezetünk), akkor fogadd meg a következő tippeket.

Legyen elég!

De tényleg. Biztos, hogy elég ajándékot vettél, elmentél annyi bulira, ahonyra szerettél volna. Ha valahova nincs kedved menni, ne menj. Az ünnep ne arról szóljon, hogy másoknak szeretnél megfelelni, inkább koncentrálj a meghitt, nyugodtabb pillanatokra.

A tradíciókat megszegheted

Főleg abban az esetben, ha nem tesznek boldoggá. Nem kell mindenkinek képeslapot küldened, ajándékot venned. Az időd és energiád azokra fordítsd, akiket igazán szeretsz.

Lepd meg magad

A sok uatzás és evés közben szánj időt a futásra, egy forró fürdőre, vagy egy masszázsra. Ezeket a perceket meg fogod magadnak köszönni!

Érezd!

Van egy mondás, ami szerint az emberek nem arra fognak emlékezni, mit mondtál, vagy csináltál, hanem arra, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük. Ahhoz, hogy jó érzéseket szerezz másoknak, először neked kell jól érezned magad.