aldi noifutogala futas anyaknapja meglepetes ajandek

Anyák-napjára lepd meg anyukádat egy közös futással!

Forrás: futanet.hu
Pár nap alatt elhervadó virág mellé ajándékozz édesanyádnak egy életre szóló élményt, és nevezzetek be egy közös futóversenyre.

Gondoltál már arra, milyen lenne édesanyáddal együtt, kézen fogva befutni egy futóversenyen céljában? Abban biztos lehetsz, hogy életre szóló, maradandó emlék, és egy olyan közös élmény, ami sokkal több ér egy doboz édességnél, vagy egy virágcsokornál.

Idén, június 4-én kerül megrendezésre a Népligetben a 28. Aldi Női Futógála, ahol több féle távból is lehet választani, sőt, ha futásra bármilyen, akár egészségügyi okokból kifolyólag nincs lehetőségetek, akkor a sétára is benevezhettek.

Forrás: futanet.hu

A 28. Aldi Női Futógála rajt- és célterületének a Népliget ad otthont, így kellemes környezetben, biztonságos, zárt pályán gyűjthetitek közösen a kilométereket édesanyáddal. Már 1 kilométeres távtól kezdve a 2,5 km-en át a 10 km-ig választhattok távokat, de lehetőségetek van váltóban is elindulni, de akár több távot is egyszerre teljesíteni. Így igazán eseménydús napban lehet részetek június 4-én, vasárnap.

További részletekért és információkért látogass el a 28. Aldi Női Futógála weboldalára, ahol még mindig lehetőséged van nevezni, így épp időben be tudod biztosítani a szuper meglepetést Anyák-napja alkalmából!