Borítókép: 3 hely, ahol szívesen futnánk ebben az időben

3 hely, ahol szívesen futnánk ebben az időben

Forrás: getty images
Néha jól esik elmenekülni a zord télből, egy kellemes, melegebb helyre.

És persze van, hogy annyi is elég, hogy néhány csodálatos képpel próbáljuk átvészelni, ami a télből maradt. Ha te is szívesen menekülnél a télből a nyárba, tarts velünk egy virtuális utazásra! Ezen a 3 helyen most szívesen futnánk:

1. Ausztrália - Sydney

Forrás: getty images

A város nyugati részén található a város egyik legszebb, kikötőkkel szegélyezett futóútvonala. A nyugodt, kedves atmoszférának köszönhetően sokan járnak ide. Bár nem túl a nagy a szintkülönbség, tökéletes útvonal hosszú, vagy lazább futásokhoz, már csak a kilátás miatt is. Ezen a részen egyébkéént rengeteg kávézót és cukrászdát találhatsz, így futás után akár meg is lepheted magad egy szelet sütivel.

KANÁRI- SZIGETEK MASPALOMAS

Forrás: getty images

Ha vonz a sivatagi futás, de nem szeretnéd érte a fél világot átrepülni, elég a Kanári-szigetekig utaznod. Gran Canaria gyöngyszemei a maspalomasi homokdűnék, melyek a tengerpart mentén húzódnak. Valódi sivatagi megpróbáltatásokat élhetsz meg: a homokról visszaverődő napsugarak, a talajból felcsapó forróság perzselő, a növényzetnek esélye sincs, csak némi kaktusz és bogáncs képes megélni a vidéken. Ezen a homokon még nehezebb futni, mint a parti fövenyen, mivel helyenként bokáig süllyedsz benne – szóval ez a te tereped, ha szereted a kutya nehéz kihívásokat.

KOLUMBIA - COCORA VALLEY

Forrás: getty images

Kolumbia népszerű turistacélpontja a Cocora-völgy, elsősorban a kempingezés és a hegymászás szerelmesei számára. A madárles, hegyi kerékpározás, lovaglás és rafting mellett csodás futóterepeket is kínál a környék az égbe törő viaszpálmák között. Ilyen fák a világon szinte már csak itt találhatók, a nemzeti parkot is a megmentésükre alapították. A természet szinte érintetlen, a folyók vize kristálytiszta. A hőmérséklet viszonylag állandó egész évben, de az Andok felhőerdeire jellemzően a levegő mindig különösen párás, nedves.

Folytatnád?