lapos has

Egy hónapon keresztül minden nap 5 percig haslaposító gyakorlatokat végeztem – ez lett az eredménye

Forrás: Getty Images
Micsodaaa? Napi 5 perc tornával négy hét alatt lapos lehet a hasam? Ezt az edzésprogramot nekem találták ki, hát nem? Az evamagazin.hu szerzőjének írása.

Találtam egy ilyen tök menő videót a youtube-on, amely azt ígéri, hogy mindössze 4 hét alatt elérhetjük az álomalakot, méghozzá napi 5 perc mozgással.

Napi öt perce mindenkinek van, hát nem? De! Még nekem is! Úgyhogy lelkesen belevágtam az egyhónapos kihívásba, amely a következő edzéstervből állt:

Ezt le is tölthetitek és kinyomtathatjátok magatoknak, ha puskázni szeretnétek,...

Letöltöm

… bár a magam részéről elég könnyen megjegyeztem. Az első héten 20 másodperc / 3 darab, a negyediken 1 perc / 10 darab és a kettő között fokozatosan növekednek az adagok. Márpedig a fenntartható edzés titka az egyszerűség, a könnyen megjegyezhetőség és persze az is, hogy mindig kéznél legyen a polifoam (ezt az íróasztal alatt tartom azóta is összetekerve). Az ember felébred reggel, beállítja a telefonján az időzítőt, betesz valami jó zenét és már csinálja is.

Ja és hogy a lényegre térjünk… laposabb lesz-e tőle a has vajon? Gondolom, ti is erre vagytok a legkíváncsibbak. Nos, a következő 8 tanulsággal lettem gazdagabb: