terepfutas uth jatek

Terepfutás luxuskivitelben - Mi mindenre is van szüksége egy kezdő terepfutónak?

Forrás: Deák Krisztián
Újabb eseménydús hét áll játékunk nyertesei mögött, akik a MaratonMan Depo üzletében kiválaszthatták a Salomon által biztosított futófelszereléseket.

A Runner’s World, a terepfutas.hu és a Salomon Magyarország közös játékának nyertesei, Szabó Vivien és Bacsa Dominik már második hete készülnek edzőik vezetésével a pünkösdi UTH-ra. A múlt héten átvehették a Garmin jóvoltából azokat a futóórákat, amelyek segítik a fiatalok mindennapos edzéseit, de ezen a hét is tartogatott számukra bőven izgalmakat.

Forrás: Deák Krisztián

A győztesek ellátogattak a MaratonMan Depo üzletébe, ahol Nedjalkov Balázs a Salomon magyarországi marketingese és a bolt munkatársai gondoskodtak a tökéletes futószett összeállításáról.

"Vivi és Dominik már múlt héten kapott a Salomon tesztkészletéből futócipőket, hogy próbálgassák és szokják a cipőinket, így mindketten konkrét elképzelésekkel érkeztek a Depoba" - mondta Nedjalkov Balázs, aki rutinos terepfutóként személyes tapasztalataival is segített a fiataloknak eligazodni a MaratonMan Depo hatalmas Salomon választékában.

Forrás: Deák Krisztián

"A ruházat és a kiegészítők összeállításánál az volt a fő szempontunk, hogy a legjobban megfeleljen Vivi és Dominik számára az UTH-n választott távjukhoz. Cipőben nem volt kérdés, már a tesztelés során mindkettőjüket meggyőzte a Salomon sikerterméke, az Ultra Glide 2-es modellje. Vivi számára a tempós futás is fontos, így a kényelmes futócipő mellé választott egy Pulsar trail Pro-t is, ami egy igazán gyors versenycipő. Dominik pedig elárulta, hogy a felkészülésé során egy Spartan Race versenyen is próbára teszi magát, amihez a Speedcross 6-os szériáját javasoltam neki" - mondta el Balázs.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

A 2-2 pár cipő mellett természetesen mindketten kaptak esőkabátot, futónadrágokat, pólókat, valamint futómellényt is. Vivi kifejezetten a nők számára tervezett Sense Pro W 5 egyik modelljét, míg Dominik az ADV Skin 5 futózsákot választotta. Most már teljes a szett, úgyhogy semmi sem szab gátat a tökéletes felkészüléshez.

"Nagyon jó érzés látni, hogy két lelkes, fiatal vehet részt a játékban, hiszen a kiírásunk fő célja épp az volt, hogy a huszonéves generációt megszólítsuk és motiváljuk őket a futásra" - hívta fel a figyelmet Nedjalkov Balázs.

Kövesd velünk te is a fiatalok útját a Salomon Ultra Trail Hungary két különböző távjára az oldalunkon, és az Instagramon keresztül.