Borítókép: Itt van az ősz…

Itt van az ősz…

...itt van újra. Ahogy azt Petőfi is versbe foglalta, ősszel a természet csak pihenni tér, ezért nem kell nekünk sötétbe burkolóznunk, ahogy azt nagyon sokan teszik az évszak beköszöntével.

Milyen árnyalatok dominálnak ilyenkor?

Azt gondolhatnánk, hogy a virágmintás kiegészítők csak tavasszal és nyáron mutatnak jól, pedig egy őszi szettet is igazán feldobhatunk vele. Persze igazodnunk kell a környezetben beálló változásokhoz is, ez nem vitás. Emiatt nem feltétlenül gond, ha elkezdjük keresgélni a kiegészítőink között a burgundi vörös, a sötétzöld, a szürke különböző árnyalatait, vagy akár csak egy kis csinos feketét.

Ha igazán merészek vagyunk, akkor egy fehér alapon virágokkal díszített táskával biztosan kilógunk majd a sötét tömegből. Amennyiben ennyire nem vagyunk bevállalósak, akkor egy sötét alapon lévő virágminta is feldobhatja a hétköznapunkat. Persze azt se felejtsük el, hogy ettől függetlenül ősszel a sötétebb színek dominálnak, így egy virágos felső nem biztos, hogy a legjobb választás. Lehetőleg maradjunk a kiegészítők szintjén, ha virágokról van szó, mert ne feledjük, a kevesebb néha több.

Ugyanígy igaz ez a sálak, cipők kérdésében is. Egy kis extra színért nyugodtan válasszunk élénkebb kiegészítőket, ne féljünk a színektől. Ha mondjuk teljesen fekete a szerelésünk, de mégsem szeretnénk úgy tűnni, mint aki gyászt visel, akkor itt a remek alkalom, dobjuk fel egy élénk színű sállal vagy éppen egy virágmintás táskával.

A kiegészítőket is megbolondíthatjuk egy klassz színnel

Ha szeretjük az élénk színeket, akkor ez nyugodtan megmutatkozhat a körmünkön is. Bár az ősz színei a bordó, a barna, a narancs, a citromsárga és a zöld árnyalatai, bátran merjük őket kombinálni akár a kezünkön, akár a kiegészítőkben. Sőt, nincs is annál ütősebb, mint amikor a kiegészítő mintája köszön vissza valamilyen formán a körmünkön. Főleg akkor mutat remekül, ha mondjuk egy kézitáskával párosítjuk az azonos mintás körmeinket.

Előfordulhat, hogy nem vagyunk ennyire merészek, ami nem feltétlenül baj, hiszen egy sötétebb alapra készülő virágmintás táska is jó választásnak bizonyulhat. Ez lehet természetesen fekete, sötétszürke, zöld vagy akár sötétkék is.

Persze az sem mindegy, hogy egy válltáskát választunk, vagy egy kézitáskával szeretnénk feldobni az outfitünket. Mindkét választásnak megvan az előnye, bár ősszel a válltáskák talán praktikusabbak, hiszen novemberben már néha igen csípős reggelekre ébredhetünk, így a kezünk sem fagy le.

Az pedig, hogy mit pakolunk a választott táskánkba, egyéni, de ha egy igazán remek listát keresnénk, az Etáska oldalán megtalálhatjuk, hogy mit rejt egy női táska.