futo par

Ajándékötletek Valentin-napra futóknak

Forrás: Getty Images
Futóként számos alkalmat találunk, amikor ünnepelhetünk, ilyenek az újabbnál újabb személyes rekordok, egyre hosszabb távok, versenyek, vagy egyéni legjobb idők. De futóként ilyen jeles ünnep lehet a Valentin-nap is, pláne, ha a pár mindkét tagja futó. Nincs még ötleted, mivel kedveskedj a közelgő ünnep alkalmából? Akkor olvasd el tippjeinket, amelyekkel tuti nem foghatsz mellé!

Futóöv

Az egyik legpraktikusabb kiegészítő, mely észrevétlen kényelmével rendkívül sok felszerelést elrejt. Rövidebb edzések, versenyek nélkülözhetetlen tartozéka, hiszen minden olyan dolgot el tudsz benne komfortosan pakolni, amire csak szükséged van: zsebkendő, kulcsok, 1-2 gél, sőt, vannak olyan modellek, amiben egy esőkabát, és akár egy futóbot is elfér, ha terepre mész!

Futózokni

Ismerős a szituáció, amikor fontos versenyre mennél, de épp a kedvenc zoknid maradt a szennyes kosár legalján? Egy futónak nem lehet elég futós zoknija. Így ez egy olyan tuti biztos ajándékötlet, amivel nem tudsz csalódást okozni.

Kedvenc frissítés

Szintén fogyóeszköz, amivel nem lehet mellényúlni. Hiszen egy rendes futó rendesen frissít, így mindig jól jön egy-egy plusz zselé a kedvenc ízekből, vagy az izotóniás italból. További kedvenc ötletünk a gumicukor, ami az egyik leghasznosabb frissítő, hiszen kis helyet foglal, gyorsan és könnyedén elérhető, rengeteg ízben kapható, és szinte mindenki szereti!

gumicukor
Forrás: Getty Images

Könyv

Bármilyen könyvet vehetsz, ami a futásról szól, biztosan boldoggá teszed azt, akit megajándékozol vele. Ha pedig még nem olvastad, és téged is érdekel, akkor utána kölcsön is kérheted.

Runner's World Kiadvány

Ha már a könyveknél tartunk, akkor érdemes szétnézned a Runner’s World saját szerkesztésű kiadványai között, ahol számos hasznos és izgalmas olvasnivaló közül válogathatsz akár a futótáplálkozást, akár más futós témát tartod érdekesnek. Nézz körül a webshopunkban tuti találsz valamit, amivel megajándékozhatod azt, aki a szívednek kedves.

Minden, amit a futótáplálkozásról tudnod kell

Minden, amit a futótáplálkozásról tudnod kell

2490 Ft

Instant-kör

Nincs is jobb annál, mint amikor két futó futórandit szervez! A koronavírus ideje alatt oly nagy népszerűségre tettek szert a különféle instant körök, amik ráadásul éremgyűjtőknek kötelező programok! Nevezd be a párod egy olyan körre, ahol még nem járt, és szervezetek közös futást, így mindkettőtöknek tuti élmény lesz a közös futás!

Közös wellness a pihenőnapon

A szauna jótékony hatásairól már nálunk is olvashattál, ami télen amúgy is az egyik legjobb regenerációt elősegítő program. A közös futórandi után pedig ha még beiktattok egy wellness-t, akkor teljes lesz az élmény. Sőt, ha még ezt is fokoznád, akkor lepd meg magatokat egy páros masszázzsal is, így végképp teljes lesz a kikapcsolódás a hosszú alapozás időszakában!