Borítókép: A hét befutói: a legizgalmasabb újdonságok

A hét befutói: a legizgalmasabb újdonságok

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenc újdonságaink:

1. Nike React futócipő

Az új habtechnológiának köszönhetően a Nike új modellje nem csak könnyű, kényelmes és jól tart, hanem hihetetlenül rugalmas is. Az Epic React középtalpa biztosítja a stabilitást és a párnázottságot, de a plusz védelem nem érezhető a surranó súlyán, az energiát pedig nagyobb hatékonysággal adja vissza neked minden egyes lépésnél. (Igen, tényleg puhább, mint a Lunar.) A Flyknit felsőrész pedig szintén megfelelően fogja a lábadat futás közben, de emellett jól szellőzik és rugalmassága miatt nagyon kényelmes. Olyan, mint ha párnákon lépkednél.

Várható megjelenés: 2018. február 22.
További információ: nike.com

2. Garmin Vívoactive 3 era

Az új okosóra már arra is képes, hogy érintés nélkül fizetni tudj vele Garmin Pay applikáción keresztül. A legtöbb olyan helyen használható, ahol elég a kártyát a szenzorhoz érinteni a fizetéshez, így nem kell magaddal vinned a pénztárcádat ahhoz, hogy futás után meglepd magad egy kis finomsággal valamelyik kávézóban. Egyébként található rajta 15 sport applikáció is, melyek közben nincs szükséged a telefonodhoz. Képes arra is, hogy megsaccolja a VO2-maxodat és a stressz-szintedet is méri, hogy még hatékonyabbá tehesd az edzést és jobban oda tudj figyelni magadra. Munkaidőben pedig csekkolhatod rajta az emailjeidet, válaszolhatsz az sms-ekre és megnézheted, melyik ismerősöd posztolt a futásáról valamelyik közösségi oldalon.

Várható megjelenés: már kapható (ár: 104.900 Ft)
További információ: garmin.hu

3. New Balance Determination sportmelltartó

Ha közepes tartású melltartót keresel, ami teljesen a testedre simul, és szinte észre sem veszed, a New Balance újdonsága tetszeni fog. A vadiúj Determination kollekció darabja kényelmes és stílusos is. Különleges anyagának köszönhetően gyorsan megszárad és elvezeti a testtől a nedvességet, így sokkal jobban tudod élvezni a futást, zavaró tényezők nélkül.

Várható megjelenés: külföldön már kapható (ár: kb. 16.210 Ft)
További információ: www.newbalance.com

Olvasnál még a témában?