karacsony

Tökéletes ajándékok futóbolondoknak – kedvezményes áron

Forrás: Getty Images
Holnap kezdődik a JOY-napok Xmas Special, és bizony érdemes körülnézni a kuponok között, hiszen segítségükkel kedvezményes áron szerezhetsz be jópár terméket, köztük kifejezetten futók számára is hasznos cuccokat!

Mutatunk is pár hasznos holmit, aminek tutira örülne a sportmániás barátod vagy családtagod!

A bőrápolás télen fontos kérdés, főleg akkor, ha valaki hetente többször fut a hideg szélben. Az Uriage olajtusfürdő nem cask kíméletesen tisztít, de ápolja is a bőrt, így viszketésre, kiszáradásra hajlamos bőr esetében érdemes rá lecserélni a megszokott terméket. A JOY-napok Xmas Special alatt 50%-kal olcsóbban lehet megvásárolni.

Egy sportóra ma már sokkal több annál, minthogy az edzés- és egészségügyi adataidat nézi, elvárás, hogy legyen szép és stílusos és rendelkezzen hasznos funkciókkal. A Garmin Venu SQ2 edzéstervekkel segít fitten tartani a viselőjét, megtalálható benne a Garmin Pay funkció, és zenehallgatásra is alkalmas! A Zergénél 10%-kal olcsóbban szerezheted be JOY-Napok Xmas Special kuponnal.

Ha te vagy a szeretteid közül valaki igazi kávé- és Nespresso-rajongó, akkor van egy jó hírünk: a JOY-Napok Xmas Special idején 20% kedvezménnyel vehetsz kiegészítőket, például tejhabosítót.

Sportőrülteknek bármilyen sportos ajándék megteszi, például egy szivacshenger, ami futóknak kifejezetten alapkellék. A Hervis kínálatában a JOY-napok kuponokkal áfamentesen vásárolhatsz, így megéri lecsapni, amire cask szükséged van!

Jó ajándékvásárlást kívánunk mindenkinek a JOY-NAPOK XMAS Special alatt!