Borítókép: Itt Runner’s World frissülj fel csomag: 2 bookazine 1 áráért!

Itt Runner’s World frissülj fel csomag: 2 bookazine 1 áráért!

Két különleges kiadványunk most egy csomagban kapható: a Terepfutás és a Fuss sérülésmentesen Runner’s World bookazine együtt kaphatóak, egy áráért, ráadásul egy palack hűtött Friss víz is jár hozzájuk ajándékba!

Ha olyan olvasnivalót keresel, ami nem csak szórakoztató, de érdekes és izgalmas, na meg tanulsz is belőle, akkor ne hagyd ki legújabb ajánlatunkat, melyben két kiadványunk, a Terepfutás és Fuss sérülésmentesen! bookazine most összecsomagolva kapható 1 áráért, ráadásul egy hűs Friss vizet is kapsz melléjük!

A bookazine-ok tartalmáról:

Runner’s World TEREPFUTÁS bookazine:

Akár gyakorlott terepfutó vagy, akár csak kacérkodsz a gondolattal, hogy terepen fuss, akkor a Terepfutás bookazine neked szól. Számos hasznos infót olvashatsz benne, amik segítenek, hogy a terepfutásból kihozhasd a maximumot. Mindegy, hogy a technikádon javítanál, új útvonalakat fedeznél fel, vagy kíváncsi vagy, kik a hazai terepfutás legfontosabb alakjai, nem kell különböző helyekről összebogarásznod az információkat, mert ebben a bookazine-ban megtalálod mindet.

Egy kis ízelítő a tartalomból:

Erősítő gyakorlatok terepfutóknak: Mely izmokat és hogyan erősíts, hogy jobban fuss a hegyen? 20 tipp az első terepfutóversenyedre: Hiába van rutinod az aszfaltos versenyeken, változnak a szabályok az erdőben! Egy kis történelem: Honnan indult a hazai terepfutás? A legjobb terepfutóink: bemutatjuk a hegyek hazai hódítóit! Ne tévedj el: A legfontosabb turistajelzések Instant körök: 13 szuper útvonalat mutatunk UTMB: A ’legek’ versenye Ismerd meg futva a hazád: Hazai terepfutók kedvenc ösvényei

terepfutás bookazine

Runner’s World FUSS SÉRÜLÉSMENTESEN bookazine:

Nincs olyan futó, aki legalább egyszer ne sérült volna le, éppen ezért egy olyan témát dolgoz fel a Fuss Sérülésmentesen bookazine, ami valamilyen formában mindenkit érint, érintett vagy érinteni fog. Szakértők és sportolók gyűjtötték össze azokat a módszereket, technikákat és tanácsokat, amik nagy segítségedre lehetnek abban, hogy megelőzd a sérüléseket, de még nagyobb hangsúlyt kapott a kezelésük is. A keresztedzésektől kezdve, a helyes futótechnikán, regenerációs módszereken át a táplálkozásig, számos trükk és információ segít, hogy minél ritkábban kelljen megtapasztalnod, milyen az, ha valaki sérült, és nem futhat, vagy nem futhat úgy és annyit, amennyit szeretne.

fuss sérülésmentesen bookazine

A két Runner’s World bookazine ára együtt most 1995 Ft - KERESD A RELAY/IMMEDIO ÜZLETEIBEN!

Itt találod meg az árushelyek listáját!