adidas runbase,adidas budapest

Futás, jóga, erősítés, nyújtás egy helyen – irány az adidas Runbase Budapest!

Fél éve nyitotta meg kapuit a főváros szívében az adidas Runbase Budapest, ami egy szuper közösség sportolni vágyóknak. Profin felépített órarend, a válogatott edzőgárdában olimpikon és magyar bajnokok is vannak, és naná, hogy az egész egy igazi, sportos csapat. Itt nem csak egyszerűen fejlődik, aki edzeni kezd, hanem megtanulja átlépni a saját határait!

A legtöbb világváros, ahol van csapata az adidas Runnersnek, rendelkezik saját futóközponttal. Budapesten, a Váci út 10-12-ben a nyár közepén nyitotta meg kapuit a Runbase a sport, főként a futás szerelmeseinek. Itt a heti órarend úgy lett kialakítva, hogy a kezdők, haladók, sőt, akár a futást, vagy egyéb sportot komolyabb szinten űzők is megtalálják a maguknak való edzéseket. Az órák ingyenesek, a részvétel viszont regisztrációhoz kötött: az adidasnak van egy saját applikációja, az adidas Running by Runtastic. Ebben az applikációban minden adidas Runners közösség megtalálható, csatlakozás után pedig láthatóvá válnak az edzések is, amikre a létszám függvényében lehet is jelentkezni.

Természetesen a középpontban a futás van: a heti közel 20 óra fele futóedzés, emellett vannak még erősítő edzőtermi edzések; funkcionális edzés, cross training, HIIT és CORE órák. A nyújtani, ellazulni vágyóknak pedig a stretching és a jóga is a rendelkezésére áll. Az órák nagy része teltházas, így nem is kérdés, mekkora igény van egy ilyen közösségre. A Runbase designja is egészen elképesztő – szuper dolog egy ilyen helyen kiengedni a gőzt.

A hab a tortán pedig a szuper edzőgárda remek magyar sportolókból, olimpikonokból és edzőkből – érdemes megismerni őket!

Jótékonykodj a Runbase-en!

December 6-tól a Váci úti bázison is leadhatod az edzések előtt és után fél órával a Mikulás gyárnak szánt cipősdobozodat, amivel rászoruló gyerekek számára teheted szebbé az ünnepet!