Nevada sivatag, ultrafutás,futókaland

Rickey Gates Amerikát átszelő útja hamarosan filmen

Forrás: Sander Crombach / Unsplash
2017-ben történt, hogy az amerikai futó, gondolt egy nagyot és széltében átvágott Amerikán. Erről a kalandról készült a pár napon belül bemutatásra kerülő film.

Három éve, hogy az amerikai futó, Rickey Gates keresztülszelte az Egyesült Államokat kelet-nyugati irányban. Egyetlen hátizsákkal indult el, a célja az volt, hogy megismerje jobban a szülőföldjét. Hat hónapos útja során 3700 mérföldet (közel 6000 km-t) tett meg, közben Jarad Paisley folyamatosan filmezett, Rickey pedig több száz fényképet készített. Többek között azokról a hétköznapi és rendkívüli emberekről, akikkel - véleménye szerint - soha nem találkozott volna, ha nem vág neki ennek a kalandnak.

Rickey küzdött az elemekkel a nevadai sivatagban, a Sziklás-hegységben, közben mindenféle emberrel találkozott, inspirációt és motivációt gyűjtve ahhoz, hogy minden nehézségen keresztülmenjen.

Íme a 7 nap múlva megjelenő film előzetese:

SalomonTV Transamericana - TRAILER

Do you remember when Rickey Gates has ran across the entire 🇺🇸? During his 6 months trip from the East Coast to the West Coast, Rickey had to fight with the heat in Nevada desert, snow in the Rocky Mountains, met crazy people along the way, found inspiration and motivation to keep going throughout all difficulties but (obviously) survived all his adventures! We are proudly presenting the trailer of the latest #SalomonTV episode "TRANSAMERICANA" 🙌🏼 Prepare the 🍿 - the full movie will be released on 29th September 😉 #RunOnEmotion | #Transamericana | #TimeToPlay 📸: Wandering Fever

Posted by Salomon Running on Friday, September 18, 2020

"Már azelőtt tudtam, mielőtt hátat fordítottam az Atlanti-óceánnak, hogy szeretném megosztani a tapasztalatokat másokkal. Másokkal, akik úgy gondolják, hogy ugyanezt szeretnék tenni, akik úgy gondolják, hogy szeretnék, de nem tudják ezt tenni, azokkal, akik aggódnak és szoronganak azért, amerre halad a világ és azokkal is, akik biztosak abban, hogy minden rendben lesz" - írja közösségi oldalán az amerikai futó a film megjelenésével kapcsolatban.

Útjáról könyvet is írt, ami pár hónapja jelent meg az Egyesült Államokban.

Cross County Challenge giveaway! It’s a great year to challenge yourself locally. I’m partnering with Salomon and...

Posted by Rickey Gates on Wednesday, July 1, 2020

TRANSAMERICANA film bemutatója szeptember 29-én lesz a Salomon TV webes felületen.