LazRuns saját

Piringer László 120 nap alatt 120 félmaratont fog futópadon futni

Forrás: LazRuns saját
Figyelem, Guiness World Record kísérlet következik!

Piringer László folyton kitalál magának valami extrém kihívást, ami futóként nehéz feladat elé állítja, amivel jótékonykodhat, és amire az emberek mindenképpen felkapják a fejüket. Ma indul egy újabb projektje!

Laci először akkor hívta fel magára a figyelmet, amikor 2021-ben március 15-én indulva, átfutott Los Angeles-ből New Yorkba 78 napon át, most pedig egy szintén igazán extrém vállalást tett. Korábban az volt a terve, hogy 44 nap alatt fut 44 maratont 44 európai országban, de mivel közben megszületett a kisfia, Ezra, úgy döntött, hogy nem szeretne ilyen sokat távol lenni a családjától, így azt találta ki, hogy olyan kihívást tűz ki, amivel nem kell elmennie mellőlük.

Így jött a ’120 nap alatt 120 félmaraton futópadon’ projekt ötlete, amit nem szimplán teljesíteni szeretne, hanem általa bekerülni a Guiness Rekordok közé is: az 'egymás után legtöbb napig futópadon félmaratont futó' lehet ezzel. A Guiness World Record csapat nagyon szigorú szabályokat hozott számára, hiszen nagyon fontos, hogy valóban hiteles és pontos legyen majd az eredmény.

LazRuns saját
Forrás: LazRuns saját

Laci vállalását mától (május 8-ától) az Instagramján lehet majd követni, ahol arra is felhívja a figyelmet, hogy ahogy minden alkalommal, úgy most is jótékonykodik, és a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatja. Szurkolj neki te is!