nyari dia

Nyári Dia sikeresen és boldogan teljesítette a Párizs maratont!

Élete első maratonján állt ma reggel rajthoz Nyári Dia, akinek végig követtük a felkészülése utolsó négy hetét, így mi is nagyon szurkoltunk, hogy a nap végén beszámolhassunk a színésznő sikeréről.

„Nagyon szép, napsütéses, ám kicsit hűvös időre ébredtünk reggel Párizsban, amikor Dia beállt a rajtzónába, még csak 6 fokot mutatott a hőmérő, és a verseny során is csak 8 fokig melegedett fel a levegő, de a futáshoz végülis ez kifejezetten kedvező volt ez hőmérséklet" - nyilatkozta Debreczeni Dóri, Dia futóedzője, aki a helyszínen szurkolta végig sportolója első maratonját.

Dia és Dóri a célbaérkezés után

„Elképesztő, hogy mekkora volt a tömeg, a harmincezer fős mezőnyt így több startblokkba sorolták, Dia rajta 10:40-kor volt. Az egész útvonal mellett végig hömpölygött a tömeg, így mi is, a 11 fős Dia-szurkolótábor. Nekünk is szuper élmény volt együtt buzdítani őt, Dia férjével, anyukájával, és a legjobb barátnőivel. A leírhatatlan a hangulatról minden sarkon zenészek gondoskodtak. Fantasztikus érzés lehetett itt futni, és nagyon büszke vagyok rá, mert Dia végig az előre megbeszélt terv szerint frissített, egyáltalán nem volt holtpontja, és szuper volt látni, hogy végig mosolyog és mennyire élvezi az élete első maratonját."

Dia a kitartó és precíz felkészülésnek köszönhetően végül 6:02-es átlagot tartva, 4 óra 18 perces idővel ért célba a Párizs maratonon, így felülmúlta azt a titkos időtervét, amit a sikeres teljesítés mellett tűzött ki maga elé titkos célként.

Szívből gratulálunk Diának, akit természetesen a későbbiek során majd hosszabban is kifaggatunk az élményeiről!

A Dia-szurkólótábor :)