nyari dia

VIDEÓ: Így készült a legújabb címlapunk + interjú Nyári Diával

Forrás: BOLEGA NIKI
Már kapható legújabb lapszámunk, melynek címlapján Nyári Dia szerepel, és akivel most te is betekinthetsz a fotózás kulisszái mögé!

Tegnap jelent meg a legújabb Runner's World magazin, melynek címlapján Nyári Dia színésznő látható, a belső oldalakon pedig első maratoni élményeit is megosztotta velünk! Ha szívesen betekintenél a fotózás kulisszái mögé, akkor az alábbi videóban megteheted, ahol Dia azt is elárulta, merre szokott edzeni, vagy éppen melyik futóklubban csíphetitek el egy kis közös futásra!

Szívesen futnál együtt Diával? Irány a Garmin Running Club!

2021. júniusában nyitotta meg kapuit a Garmin Running Club Debreczeni Dóra vezetésével, az edzői csapathoz pedig Szántó Nelli, Godó Fanni, Sipiczki Csaba, Zarándy András, és Mikus Alex csatlakoztak, a kezdő futó szakértője pedig Nyári Dia lett, míg Magyar Péter technikai vezetőként segíti óraválasztási és felhasználási tanácsokkal az érdeklődőket. A GRC jelenleg hetente három alkalommal várja tárt kapukkal a futókat ingyenes edzésekkel, a havi órarendet a Garmin Running Club Facebook csoportjában lehet megtalálni. Kedden és csütörtökön a Visegrád utcai központból, míg szombatonként terepen a Budai-hegység ösvényein várnak a közösségi futások.

nyári dia, garmin
Forrás: BOLEGA NIKI