terepfutás, Kilian Jornet, sportruházat, futócipő, túracipő,

NNormal néven kerülnek piacra Kilian Jornet saját sportruházati termékei

Forrás: Getty Images
Tavaly november végén köszönt el a Salomontól a spanyol terepfutó, a márkával való kapcsolata közel 20 éven át tartott. A bejelentéskor utalt rá, hogy nem új szponzor áll a döntés hátterében, hanem egy új, saját projekt.

A friss hír értelmében a terepfutó klasszis egy spanyol céggel, a Camper-rel lép partnerségre, amellyel együttműködve dobja piacra terepfutó és túracipőit.

Az új vállalkozás első termékeit a spanyolországi Mallorca partjai és a norvég fjordok között tervezték és tesztelték. Az NNormal terepfutó és túracipőit idén ősszel dobják piacra. Kilian célja ezzel a kínálattal, hogy olyan felszereléseket és termékeket hozzanak létre, amelyek funkcionálisak és a teljesítmény szolgálatában állnak. A koncepció mögött Kilian Barcelona közeli születési helyén és jelenlegi otthona, a norvégiai Raumá-ban megéltek ötvöződnek.

Imagined together with Camper, we are proud to present NNormal. A new outdoor brand with with a strong commitment, born...

Posted by Kilian Jornet on Wednesday, March 23, 2022

Az őszi megjelenést követően Európában és Észak-Amerikában lesznek kaphatók a termékek, az árusítás a márka weboldalán keresztül valósul meg, illetve outdoor termékeket árusító üzletekben, és futócikkeket forgalmazó boltokban lesznek elérhetők.

Kilian Jornet szinte az összes jelentősebb terepultra-versenyen indult és nyert az elmúlt bő évtizedben, köztük az UTMB-n, ahol háromszor győzött, a Hardrock 100-on, amit pályacsúccsal nyert 2011-ben, de számos gyorsasági rekorddal rendelkezik az Alpok és a Himalája csúcsdöntéseit illetően. Korábbi bejelentése szerint idén négy legendás terepfutó eseményen áll rajthoz, a Zegamán, a Hardrock-on, a Sierre-Zinal-on és az UTMB-n.