nemzeti atletikai kozpont

Exkluzív: nézd meg velünk a készülő Nemzeti Atlétikai Központot!

Forrás: Jakab Márton
Idén nyáron Magyarország megrendezi hazánk történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, a budapesti atlétikai világbajnokságot, az ehhez készülő létesítményt jártuk be most.

Szendrei Zoltán, az atlétikai vb szervezőcsapatának tagja vitt körbe minket, és mutatta meg, mire számíthatnak majd a verseny résztvevői és nézők, amikor már kész lesz, és milyen különlegességei vannak a Nemzeti Atlétikai Központnak.

Forrás: Jakab Márton

A Nemzeti Atlétikai Központot a világbajnokság után átalakítják, és a hobbi sportolók számára is elérhető lesz, például egy ingyenesen látogatható, fedett futókörrel! A korábban iparilag szennyezett terület helyére így egy igen korszerű létesítmény került, ami a sportolni vágyóknak szuper lehetőségeket biztosít majd.

Az atlétikai vb-t augusztus 19-27. között rendezi Magyarország, és a hazai tehetséges sportolók mellett igazi világsztárokat is láthatsz a lelátóról! Jegyeket IDE kattintva vásárolhatsz, de ha szeretsz futni, akkor a Hétköznapi Hős programban féláron is beszerezheted a jegyeket, részletek ITT.