menedzserszövetseg, tóth enikő boglárka

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Tóth Enikő Boglárka

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

VÉGEZETÜL BEMUTATKOZIK TÓTH ENIKŐ BOGLÁRKA!

Tóth Enikő Boglárka - Nestlé Hungária Kft.

Egy 8 éves nagylány anyukájaként és a legnagyobb élelmiszeripari vállalat egyik vezetőjeként hiszem, hogy a sporttal és a társadalmi felelősség vállalással, nemcsak saját egészségemért teszek, de mozgásra ösztönzöm környezetemet is. Számomra a sport segít a mindennapi stressz levezetésében és a pozitív életérzés megélésében. Örömmel veszek részt az Ultrabalatonon, amellyel túl azon, hogy kimozdulok a komfortzónámból, még egy jó ügyet is támogatok.

toth eniko boglarka
Csudibogár Club

A Csudibogár Club célja: minden magasan funkcionáló autizmussal élő gyermek és fiatal számára lehetőséget nyújtani arra, hogy megtalálja Önmagát, a hozzá hasonlókat és barátokra leljenek egymás között. A programot Buday Kollárik Tímea indította el 13 éves fiával közösen 2020 nyarán. A két év alatt egy összetartó, különleges közösséget építettek, ahol a fiatalok együtt lehetnek, a szülőket pedig segítik abban, hogyan tudják támogatni és önálló életre nevelni kis Csudibogaraikat.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!