takacs laszlo, menedzserszovetseg

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Takács László

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

BEMUTATKOZIK TAKÁCS LÁSZLÓ!

Takács László - Bridge to Deal Kft.

A futás számomra egy örök szenvedély, ami bármikor kéznél van. Tökéletes eszköz arra, hogy rendezzem a gondolataimat, levezessem a napi stresszt és bármilyen kedvvel is indultam el, mindig egy elégedett mosollyal érkezem meg.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az idei UB váltóban a futásommal az Autistic Art Alapítványt támogathatom. Az általuk képviselt értékek, a lelkesedésük és odaadó munkájuk mindig csodálattal töltött el. Büszke vagyok arra, hogy ehhez most egy kicsit én is hozzájárulhatok.

takacs laszlo
Autistic Art Alapítvány

Az Autistic Art Alapítvány 15. éve segíti az autizmussal élőket 11, érintett fiatalok számára létrehozott lakóotthon támogatásával. Az otthonokba 16. életévüket betöltött fiatalok költözhetnek, és ott életük végéig támogató közösségre lelnek. Céljuk a meglévő 11 lakóotthon fennmaradását segíteni, újak létrejöttét biztosítani; hogy önálló életvitelre nem, vagy csak kis mértékben képes autista társaink biztonságban éljenek akkor is, ha szüleik már nem lesznek mellettük.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!