szabo gyorgy, menedzserszovetseg

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Szabó György

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

MA BEMUTATJUK SZABÓ GYÖRGYÖT!

Szabó György - DAS Jogvédelmi Biztosító Zrt.

Számomra az élet öröm, energia, szédítő száguldás. Szeretném ezt megosztani környezetemmel.

Imádok új dolgokat létrehozni és látni az eredményüket. A D.A.S. magyarországi alapítójaként nagyszerű érzés tapasztalni, hány ember életét könnyítettük meg. A Menedzserszövetség futóklubjának alapítójaként bízom abban, hogy sok-sok embert, gyermeket fog tudni támogatni létezése során. A Bátor Táborért való futásom célja, hogy a beteg gyermekekhez is eljusson az öröm és erőt adjon a gyógyuláshoz!

szabo gyorgy
Bátor Tábor Alapítvány

Az idén 20 éves Bátor Tábor súlyos és krónikusan beteg gyermekeknek és családjaiknak kínál ingyenes, élményterápiás programokat. Erőt és bátorságot adnak a gyógyuláshoz: táborukban már több mint 10 000 érintett élhetett át életre szóló kalandokat. GO! programuk önkéntesei a kórházi ágyak mellé is elviszik a gyógyító élményeket, iskolai programukkal pedig a közösségbe való visszailleszkedést segítik. A járvány alatt online programjaikon keresztül is sikerült megmutatniuk: a felhők felett mindig süt a nap!

menedszerek

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!