schneider balazs, menedzserszovetseg

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Schneider Balázs

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

Ma BEMUTATKOZIK SCHNEIDER BALÁZS!

Schneider Balázs, All You Can Move SportPass

Feleségemmel 22 évvel ezelőtt alapítottuk meg az All You Can Move SportPass-t kibocsátó cégünket, mely korlátlan sportolási lehetőséget biztosít Klubtagjai számára, az ország többszáz pontján.

Korábban triatlonoztam, így a futás mindig is az életem része volt, többször futottam már maratoni távot, de a legemberpróbálóbb maraton a New York-i volt. Fontosnak tartom a Mosoly Alapítvány támogatását, hiszen beteg gyermekek gyógyulását, felépülését segítik terápiás foglalkozásokkal.

schneider balazs
Mosoly Alapítvány

A Mosoly Alapítvány 25 éve segíti a súlyosan vagy tartósan beteg gyerekek gyógyulását. Terápiás szakembereik a legnagyobb krízisben segítik a gyerekek félelmeinek, szorongásainak oldását, hogy családjukkal közösen dolgozzák fel a betegséggel járó traumákat, majd képesek legyenek visszailleszkedni a hétköznapokba. A szakmai munka fő fókuszában a képzőművészet-terápia, a zeneterápia, a gyermekdráma és a meseterápia áll, hiszen a gyerekek elsődleges nyelve a mese, a játék és az alkotás.

A futókról és az alapítványokról bővebben ITT olvashatsz.
Adománygyűjtés ITT!