Borítókép: Már kapható a Runner's World futónaptára – A legjobb sporttárs 2016-ra

Már kapható a Runner's World futónaptára – A legjobb sporttárs 2016-ra

Megmutatjuk, mi az, ami minden futónak jár jövő évre.


Vannak napok, hetek, hónapok, amikor nehezebben megy a futás? Amikor elveszted a motivációdat, amikor úgy érzed, senki nincs veled? Vagy még nem futsz, de újévi fogadalmad nem más, mint hogy belevágsz? Vagy egyszerűen csak valami klassz, egyedülálló futós dologra vágysz? Akárhogy is, a Runner's World 2016-os futónaptára biztosan neked való.


Ez a kalendárium nem csupán arra tökéletes, hogy lásd, milyen nap van, és belevéshesd anyukád szülinapját. Ez több, mint naptár. Veled lesz egész évben, praktikus és aktuális tanácsokkal lát el, motivál, megörökíti a nagy pillanatokat és átlendít a nehéz helyzeteken. Fantasztikus képein számos magyar futót megismerhetsz, gyakorlati tanácsai pedig a teljesítményedet is javítják. Belevésheted az összes sporteseményt...és persze anyukád szülinapját is.
Futó és jövőbeni futó ismerősöknek tökéletes karácsonyi ajándék.


A futónaptárat ITT rendelheted meg. És még egy jó hírünk van: ha megrendeled a naptárat, megkapod különkiadásunkat is, amelyben a világ 50 legjobb futóversenyét mutatjuk be, rendelésed mellé pedig a jól ismert Runner on Board matricát is megkapod. (A kiadvány és a kézbesítés költsége 2290 Ft, most kedvezményesen, 2.000 Ft-ért lehet a tiéd! A kiadvány vásárlásakor csak bankkártyás fizetés lehetséges.)

Nézz bele! Klikk a képre!