lubics szilvi, antarktisz

Lubics Szilvia lett a női győztes az antarktiszi ultramaratonon

Forrás: RACING THE PLANET
Összesen 43 indulóból a hatodik helyen végzett Szilvi, a 18 fős női mezőnyben pedig az első helyet szerezte meg!

A Racing The Planet sorozat "The Last Desert" elnevezésű versenyén 6 szakaszon kellett a résztvevőknek minél több kilométert futniuk az Antarktisz különböző területein kijelölt pályákon. Szilvi a második napon vette át a vezetést, és 197,3km-rel nyert a nők között.

A versenyről a Facebook-oldalán Szilvi férje, Gyuri részletesen beszámolt, és mint mindig, folyamatosan tájékozatta a követőket:

"Szilvi a második napon vette át a vezetést, végül 197,3 kilométert teljesített összesen. A napi szakaszok közül a legrövidebb négy órán át tartott, a leghosszabb pedig hétig – ez utóbbi volt a mai szakasz, amit Szilvi nyert 50,4 km-rel. Összesítésben második a japán Watanabe lett 190,5 km-rel, harmadik pedig a dél-afrikai Reynolds 187,7 km-rel. A másik magyar versenyző, Roskovics Miklós szintén kiválóan futott, ő 200,5 km-es eredménnyel 5. helyezést ért el."
lubics szilvi, antarktisz
Forrás: RACING THE PLANET

️❗️Magyar győzelem az Antarktiszon❗️ Igen, megvan! Szilvi megnyerte az Antarktiszon megrendezett ultrafutó versenyt! 💪...

Posted by Lubics Szilvia on Thursday, December 1, 2022

Szilvi korábbi versenye is extrém körülmények között zajlott, erről részletesen mesélt nekünk a megmérettetést követő interjúban:

Gratulálunk, Szilvi!