futónapszemüveg,futás,napszemüveg futáshoz,napszemüveg sportoláshoz,sportnapszemüveg

A hét befutói: a legjobb futónapszemüvegek

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Most a futónapszemüvegek között keresgéltünk. Íme az eheti kedvenceink:

futónapszemüveg,napszemüveg futáshoz,napszemüveg futóknak
Forrás: Hámori Zsófia
Ezek közül a futónapszemüvegek közül bátran választhatsz!

Rudy Project Fotonyk

Ha még nem tudtad, hogy léteznek jól szellőző futónapszemüvegek, akkor érdemes jobban megismerned ezt a modellt, ugyanis a lencsén, a szárakban kialakított szellőzőnyílásoknak köszönhetően komfortosabban érezheted magadat futás közben. A szemüveg lencséje cserélhető, orrnyergét az arcodra alakíthatod, ráadásul nedves bőrön is tapad a gumírozása, így nem csúszik le még a legizzasztóbb helyzetekben sem. A lencsevédő gumikat pedig kedvedre cserélgetheted, így személyre szabhatod a szemüveget. Látogass el a Rudy Project oldalára még több infóért!

UVEX Sportstyle 222

A wayfarer-stílusú keret jól illik a legtöbb arcformához és egy fokkal kevésbé sportos, mint az előző modell. A keret könnyű műanyagból készült, így nagyon kényelmes viselet sportolás közben. A polarizált szűrővel ellátott lencsék 99.9%-ban kiszűrik a csillanásokat és növelik a kontrasztot, így minden helyzetben élesen fogsz látni. Itt még több infót találsz erről a futónapszemüvegről.

Oakley Twoface XL

Ha szeretnél egy kevésbé sportos, a hétköznapokban is hordható napszemüveget, akkor érdemes ezt választanod. A lencséjét profi sportolók által felállított követelmények alapján készítették, vizsgálatok szerint pedig élesebben látsz benne, mint egy hagyományos napszemüvegben. A lencsékben lévő plutonit védelmet nyújt a nekicsapódó rovarok ellen is és visszatükrözi a vakító fényt. Védi szemedet mindhárom UV-sugárzási tartománytól. Kerete könnyű, elnyeli az ütéseket és nagyon tartós. Ha olvasnál még róla, kattints ide!

Olvasnál még a témában?