Borítókép: A hét befutói: kellékek, ha négylábú társsal futnál

A hét befutói: kellékek, ha négylábú társsal futnál

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

1. Salomon Sense Ride terepfutó cipő

A párnázott cipő még a leghosszabb és legzordabb futásaidat is kényelmessé teszi. A talpa minden felületen biztosan tapad, így nem kell félned attól, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj. Felsőrésze alaposan megtartja a lábfejedet futás közben. További részleket itt találsz róla.

2. Julius K-9 Jogging futóöv

Futáshoz tökéletes választás a gumis pórázzal rendelkező deréköv. Fényvisszaverő csíkjainak köszönhetően mindig észrevehető maradsz. A póráz tompítja az esetleges hirtelen rántásokat, így végig mindkettőtöknek kellemes futóélményben lesz része. Ellenáll a környezeti hatásoknak is, így nem lehet kifogás az időjárás. További infókért kattints ide!

3. Julis K-9 Outdoor kutyahám

A fluoreszkáló díszítéseknek köszönhetően a kutyád is látható marad. A hám anatómialiag tökéletesen illeszkedik a kedvencedre, a terhelés pedig a nyak helyett a mellkason oszlik el. A fejlesztés a Budapesti Mantrailing Akadémia oktatóinak segítségével készült, így biztos, hogy kényelmes és biztonságos futásban lesz benne részetek. Ha még olvasnál róla, látogass el erre az oldalra.