futás, futás csoportban

Támogasd futással a KórházSuli tanóráit!

Forrás: Getty Images
Ha új motivációt keresel a futásaidnak, esetleg már régóta gondolkodsz azon, hogy egy jó ügyet támogass, akkor mutatunk egy szuper lehetőséget, amihez csatlakozhatsz!

Szerencsére, ma Magyarországon számos olyan alapítvány közül válogathatsz, ahol a kedvenc sportod, a futás segítségével támogathatsz arra rászorulókat. Mi most a KórházSuli Alapítványra szeretnénk felhívni a figyelmedet!

Az Alapítványról:

A KórházSuli az iskolából kimaradt, tartósan beteg gyerekek otthoni oktatásában segít középiskolás és egyetemista önkéntesekkel. A KórházSulival biztonságos közegben, játékosan, közösségben tanulhatnak és gyógyulhatnak a beteg diákok.

Az alapítvány most egy szuper kampányban vesz részt, amit te is támogathatsz! Ez a Tavaszi Duplázó Kampány: egy nemzetközi pályázati támogatás keretében fantasztikus lehetőséget kaptak, és nagyon szeretnének élni vele:

"Ha összegyűjtünk 1 800 000 Ft-ot közösségi kampány keretein belül, akkor a pályázat ugyanennyit tesz hozzá pluszban! Ezzel az összeggel tovább tudjuk növelni a segítő-segített párosaink tanulásának támogatását: 720 közös tanórát tudunk biztosítani a jövő tanévben!"

"A Tavaszi Duplázó kampányban arra kérjük a közösségünket és a sportolni szeretőket, hogy nevezzenek a kilométergyűjtő akciónkra és a nevezési díjjal támogatnak bennünket."

Részletek itt: tavasziduplazo.korhazsuli.hu