a hét befutói,futócuccok

A hét befutói: Kerülj karácsonyi hangulatba ezekkel a futócuccokkal!

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan futócuccokat gyűjtöttünk össze, amikkel karácsonyi hangulatba kerülhetsz.

Te melyiket fogadnád el?

1. Brooks Ugly Sweater Levitate 2 futócipő

Ha ünnepi lázban égsz, akkor biztos, hogy tetszeni fog ez a csúnyapulcsis futócipő. A cipőfűzőjén még mini kolompok is vannak, hogy teljes legyen az összkép - és hallják, hogy éppen merre jársz. Középtalpi része visszajuttatja a leérkezés energiáját, sarka pedig párnázott, hogy ne dörzsölje ki a lábadat. A cipő megvásárlásával a Brooks Booster Clubot is támogatni lehet, akik középiskolai futóknak és atlétika csapatoknak segítenek. Itt olvashatsz róla bővebben.

2. Crazy Compression égősoros zokni

Minden jó kompressziós kiegészítőhöz hasonlóan ez a típus is kényelmes, könnyű (hiszen mikronejlont tartalmaz), és elősegíti a regenerációt. Az egyedüli különbség az, hogy ennek a zokninak karácsonyi a hangulata. Itt találsz róla még több infót.

3. Karácsonyi póló futóknak

Ha szeretnéd valamivel feldobni az ünnepi szettedet, akkor jól jöhet ez a karácsonyi póló, ami ugyan nem technikai felső, de megmutathatod vele, mi a kedvenc szenvedélyed. A csúnyapulcsikhoz hasonló mintái biztos, hogy ünnepi hangulatba hoznak. A felső 100% pamutból készült, kényelmes és tartós. Itt olvashatsz róla még többet.

Olvasnál még a témában?