irunlady, szabo nori

A futás világa, a világ futása - holnap te is megnézheted az IRunLady című filmet!

Március 21-én 18 órától lesz megtekinthető az IRunLady című dokumentumfilm a Cinema City mozikban, Budán a Mammutban, Pesten a Westendben és a vidéki CC mozikban. Ne hagyd ki!

Pár hete, a sajtóvetítés keretében tekinthettük meg az IRunLady című dokumentumfilmet, Kollár István és Segesvári Zsolt alkotását, akik egy olyan filmet szerettek volna készíteni, melynek középpontjában a futás, a kitartás és a nagy maratonok állnak, mégsem csak futókat és sportolókat szólít meg.

A film középpontjában Szabó Nóra rendkívüli történetének kezdete áll. Nóri sztorija minket, a Runner’s World csapatát is megragadott, hiszen 2019-ben a címlapunkon láthattad, és azóta is igyekszünk beszámolni fontos eredményeiről a weboldalunkon.

Nóri felnőttként pusztán fogyás céljából kezdett el futni, és egészen elképesztő szintre jutott edző irányítása nélkül, csupán azzal, hogy szeretett futni, nem használt célzott edzésmódszereket. Mára persze ez megváltozott, profi szinten atlétizál.

A filmben nem csak őt ismerhetjük meg, hanem a maratonok csodás világát, Chicagót, Boston, New Yorkot, Budapestet, és más hobbifutók motivációit, hiszen a célok ugyan nagyon változatosak, a kitartás mindenkire igaz!

"Egy saját álom vált valóra azzal, hogy ezt a filmet elkészíthettük olyan valakikről, akik szintén az álmukat akarják megvalósítani."
Segesvári Zsolt, producer
"Elképesztő egy olyan világot felfedezni, mint a futóké, ahol működik valami láthatatlan összetartás kortól, nemtől, identitástól, bőrszíntől, nyelvtől és lakhelytől függetlenül."
Kollár István, rendező

A filmet egyelőre csak holnap lehet megtekinteni a Cinema City mozikban, így ha nem akarsz lemaradni róla, akkor foglalj jegyet még ma!