Borítókép: Indulhat az örömfutás?

Indulhat az örömfutás?

Forrás: HOKA
A HOKA legújabb #FlyHumanFly kampányában a pozitív energia, a flow és a lendület a főszereplő!

Bár a futásban alapvetően nagyon fontos faktor a teljesítmény, nem szabad elfelejtenünk, hogy mi, hobbifutók miért is futunk! Hiszen kellenek a célok, de nem vagyunk élsportolók, hanem átlagemberek, akik a sport által jobb közérzetre, több energiára és örömre vágynak, ugye?

A HOKA legújabb kampánya pont erre a szellemiségre világít rá!

„A HOKA jelenleg futó kampánya a Fly human fly szlogennel fut, amit, ha kimondunk magunkban, akkor érezzük azt az energiát amit sugall, de magyarra nagyon nehéz lefordítani úgy, hogy igazán visszaadja a valódi jelentését. Így nem fordítjuk, de a lényegét összefoglalva a következőt jelenti:
A kampány lényege, hogy rávilágítson arra, hogy a futás által mennyi pozitív energiát, örömöt és optimizmust tudunk gyűjteni, ami felszabadít és megváltoztat minket belülről és kívülről egyaránt. Ez a lehetőség mindenkinek adott, és mi, a HOKA-nál segítünk, hogy ezt a pozitív flow-t mindenki megtapasztalja!”
kezdi Czunyi-Virág Károly, a márka hazai sales managere

A futás jobbá teszi a mindennapokat

A HOKA kezdetben a hosszútávfutók körében volt ismert terepen, majd aszfalton, és természetesen a márka most is nagyra becsüli a kemény munkát és lenyűgöző teljesítményeket, ugyanakkor:

„A fejlesztéseknek hála, ma már széles modell választékkal rendelkezünk, ami lehetőséget teremt minden futónak, hogy megtalálja a megfelelő cipőt a kínálatunkban. Bármilyen futáshoz tudunk kínálni megfelelő lábbelit, legyen az lassú vagy gyors tempójú, aszfalton vagy terepen futva, verseny vagy szabadidős közegben. Az, hogy képesek lettünk ennyi helyzetre cipőt kínálni magával hozta azt, hogy egyre többen választják cipőinket, a versenyzőktől a hobbi futókig. Elismerjük a versenyzést és az elképesztő eredményeket, de emellett a szorgalmat és a kitartást is. Legyen szó versenyzőről vagy hobbi futóról a kihívás, az kihívás, mindenkinek a saját maga szintjén. Ugyanakkor fontosnak tartjuk az egyensúly megtartását az utóbbi esetben, hiszen hobbi szinten csak így tartható fenn a hosszútávú elkötelezettség a futás mellett. Hobbifutóként örülünk, ha javul a teljesítményünk, de elfogadjuk a rosszabb napokat is, a lényeg ,hogy ma is elindultunk. A legfontosabb, hogy a futás örömöt adjon, jobbá tegye a napjainkat és mindig új élményeket adjon!”
teszi hozzá Juhász Szabina, a HOKA marketing managere
Forrás: HOKA

Ismerd meg a Fly human fly érzést!

A HOKA a kampányban minden nagykövetükre és minden olyan futóra számít, aki HOKA-ban fut. Nemrég elindították a HOKA Hétfő Instagram-sztorikat, amelynek célja, hogy a HOKA-ban futók motiváló pillanatait mutassák be, és ezáltal a Fly human fly életérzést is.

A HOKA hazai háttércsapata is lelkes futókból áll, így az sem kérdés, hogy személy szerint is könnyedén kapcsolódtak az új kampányhoz, és annak üzenetéhez. Szabina lelkes hobbifutó, aki a távot és magát ugyan szereti legyőzni, de az idővel már ritkábban harcol. „Én igazi örömfutó vagyok, és bár olykor elindulok egy-egy versenyen, mert mindig újabb löketet ad, de mindig csak magamat akarom legyőzni. A futás a jobb napjaimat feldobja és energiát ad, a rosszabbakon pedig segít rendezni a gondolataimat és átgondolni a következő lépést.” Karcsinál már kicsit más a helyzet, számos eredményét felsorolhatnánk, de 2018-ban például megnyerte a Spártai Százast. „Én sokkal inkább a kompetitív részéről érkeztem a futósportnak, kisgyerek korom óta mindig is versenysportokat űztem. Manapság viszont a család és a munka adta rohanó hétköznapokban sokkal fontosabb felnőtt fejjel megtanulnom, hogy a sport és benne a futás egy a nyugdíjas korunkig (sőt még tovább) végzendő kellemes aktivitás kell, hogy legyen, és nem csupán verseny és időcélok sokszor nemcsak motiváló de akár nyomasztó eszköze.”

BEMUTATKOZIK A HOKA BONDI 8

A kampány egyúttal a Bondi legújabb modelljét, a 8. generációt népszerűsíti, ami a márka egyik legnépszerűbb aszfaltos cipője. "Bondi egy ikonikus modellünk, ami az évek alatt sok fejlesztésen ment át. Az erős csillapítás és nagy puhaság a legújabb szériában modern külsővel párosul már. Ebben a cipőben valóban öröm a futás, felszabadít benne a mozgás. Egy szóval igazi „joyride” benne minden lépés!"

hoka