futas

Te is lehetsz a budapesti atlétika vb hőse!

Forrás: Getty Images
2023. augusztusában Budapest lesz az atlétika fővárosa, hiszen 17-29 között nálunk kerül megrendezésre a világbajnokság, amire ráadásul 50%-os kedvezménnyel tudsz belépőt vásárolni, ha amatőr sportolóként te is rajthoz állsz legalább egy versenyen!

A világbajnokságra már meg is kezdődött a jegyértékesítés a szervezők pedig egy nagyszerű kezdeményezéssel is előálltak, amivel még inkább mozgásra ösztönözhetik a sportág rajongóit. A Legyél te is hétköznapi hős felhívás ugyanis a jegyértékesítés megindulásával párhuzamosan indult, melynek az a lényege, hogy fél áron juthatnak hozzá belépőhöz azok a rajongók, akik nem csak nézni szeretik az atlétikát, hanem ők maguk is aktívan sportolnak és ezt egy regisztrált versenyen való részvétellel is igazolni tudják.

futas
Forrás: Getty Images

A szabadidős sportrendezvények között ráadásul olyan népszerű futóversenyek is megtalálhatók, mint az Ultrabalaton, vagy épp a Vivicittá, de számos vidéki városban rendezett esemény is felkerült az elfogadott programok közé. Ráadásul nem csak a futókra, hanem a kerékpárosokra, úszókra, triatlonosokra is gondoltak az ötletgazdák, így rengeteg verseny kapuja áll nyitva a kedvezményes belépők vásárlása előtt.

A felsorolt események bármelyikén való részvétel után kapott igazolással tudod majd a vásárláskor érvényesíteni a kedvezményt, a megvásárolt belépő pedig a kilenc napos világbajnokság bármelyik programjára felhasználható. Azonban a kedvezmény nem kombinálható egyéb kedvezményekkel, például családi jegyekkel, és legfeljebb 4 jegy vásárolható kódonként, mivel az érvényesség limitált. Viszont minden alkalommal újra és újra részesülhetsz a kedvezményekben, amikor a listában szereplő közösségi sporteseményeken részt veszel!

További információkért látogass el december 15-től a hetkoznapihos.futanet.hu oldalra!

Hajrá! Legyél te is hétköznapi hős!