grd

Szavazz te is a Global Running Day Award jelöltjeire!

Idén a Runner's World életre hívta a Global Running Day Awardot, amelyben azokat az ikonikus hazai futókat jelöltük, akik aktív és nagy követőtáborral rendelkeznek a social felületeken - és akik folyamatosan inspirálják, tanácsokkal látják el a futókat.

A Global Running Day Award egy olyan social média díj, amivel szeretnénk megmutatni, hogy a közösségi platformoknak mennyi előnye van, és amelyben azokat a futókat szeretnénk kiemelni, akik ezeket a felületeket úgy használják, hogy közben megmozgatják, motiválják és hasznos tartalmakkal látják el a követőiket.

Öt kategóriában öt kivételes személyt jelölt a szerkesztőség, olyan embereket, akik népszerűsítik idehaza ezt a százezreket megmozgató sportágat, valamint inspirálják követőiket, motivációval, hasznos tanácsokkal és tartalmakkal szolgálnak számukra a közösségi platformokon. A #mamifutó, #napimotiváció, #azerdőkirálya, #emberfelettiteljesítmény, valamint a #legjobbtanácsok kategóriák mellett az olvasók a #futócipők kategória jelöltjeire is leadhatják voksukat.

A jelölteket Runner’s World szakmai zsűrije állította, azonban a döntést a szavazók hozzák meg, a díjakat a magazin gálaműsor keretében június elsején, a világnapon adja át. A dress code az elegáns viselet lesz, azonban a jelöltek és a vendégek stílszerűen futócipőben érkeznek majd.

„A futók bázisa szerencsére egyre nagyobbra nő és sokan felismerik a közösség erejében rejlő lehetőségeket. Más úgy futni, ha tudjuk, hogy szenvedélyükben más is osztozik és napi szinten kaphatunk tanácsokat, motivációkat olyanoktól, akiket szívesen követünk a közösségi médiában. A futás influencerei értéket közvetítenek, emberek százezreinek segítenek egészségesebben élni, kikapcsolódni, fejlődni. Itt az ideje, hogy végre őket is jutalmazzuk a munkájukért és egyben méltó módon megünnepeljük a futás világnapját”
Birta Brigi főszerkesztő