Borítókép: Egy szuper vasárnap Balatonfüreden: Ilyen volt a Generali Runner's World Run

Egy szuper vasárnap Balatonfüreden: Ilyen volt a Generali Runner's World Run

Forrás: Szász Norbert
Igazi nyári kánikulafutás volt a verseny.

Idén már harmadik alkalommal vehettünk részt a Generali Runner's World Runon, ahol a résztvevők a 6,2 – 10,5 – félmaraton – maratoni távokon indulhattak. Már előző nap is lehetett látni, hogy bár április közepén járunk, igazi nyári időjárás lesz a versenyen, és így is lett: vakító napsütés várt mindenkit a balatonfüredi Tagore sétányon.

Forrás: Szász Norbert

Először a legkisebb táv rajtot, később az elit futók, majd pedig a 10km-esek, félmaratonisták és maratonisták. Sajnos, sokan nem voltak felkészülve a meglepően meleg időre, és néhányan feladni kényszerültek a versenyt, a többiek viszont igyekeztek még inkább odafigyelni a megfelelő frissítésre. A versenyen részt vett többek között Mádai Vivien és Szilágyi Áron is, ráadásul az esemény végén a Generali a Biztonságért Alapítvány minden megtett kilométer után 100 forintot ajánlott fel a Balatonfüredi Szívkórház számára, így bármennyit is futottál, te is hozzájárultál az adományhoz! Összesen pedig 3 123 700 Ft gyűlt össze, ami egészen fantasztikus!

Forrás: Szász Norbert
Forrás: Szász Norbert

Ahogy már korábban írtuk, a Generali cégcsoport három munkatársát a Runner's World szakértői készítettek fel a versenyre, Ajna, Sára és Roland pedig mosolyogva értek célba, úgyhogy számukra is szuperül sikerült a verseny!

Forrás: Szász Norbert
Sára, Roland és Ajna :)

Na és, neked hogy ment?