Borítókép: Szívesen futnál együtt Nyári Diával? Itt megteheted!

Szívesen futnál együtt Nyári Diával? Itt megteheted!

Forrás: BOLEGA NIKI
Nyári Dia, a Runner's World legfrissebb számában beszámolt első maratoni élményeiről, de az is kiderült, hol futhatsz vele össze!

Nyári Dia a Garmin Running Club edzői csapatának tagja, ahol rendszeresen találkozhatsz is vele, ha ellátogatsz a futásaikra!

"A Garmin futásain az én feladatom a teljesen kezdő futók mentorálása. Egyébként nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ilyen sokan bizalmat szavaznak nekem, és kikérik a véleményemet a futással kapcsolatban. Az is boldoggá tesz, hogy kisgyermekes anyukákat motivál a történetem, már rengeteg visszajelzés érkezett hozzám, hogy azért kezdtek el futni, mert látták rajtam a változást, és sokan tényleg úgy kezdenek bele a sportba, hogy ha a Nyári Dia képes volt lefutni egy maratont, akkor én is képes leszek. Ez a visszacsatolás pedig mindennél többet ér. Nagyon szívesen beszélgetek a Garmin edzésein mindenkivel, aki tanácsot kér tőlem, és a saját példámon keresztül szeretném átadni azt az üzenetet, hogy a futás tényleg csodákra képes."
garmin running club

2021. júniusában nyitotta meg kapuit a Garmin Running Club Debreczeni Dóra vezetésével, az edzői csapathoz pedig Szántó Nelli, Godó Fanni, Sipiczki Csaba, Zarándy András, és Mikus Alex csatlakoztak, a kezdő futó szakértője pedig Nyári Dia lett, míg Magyar Péter technikai vezetőként segíti óraválasztási és felhasználási tanácsokkal az érdeklődőket. A GRC jelenleg hetente három alkalommal várja tárt kapukkal a futókat ingyenes edzésekkel, a havi órarendet a Garmin Running Club Facebook csoportjában lehet megtalálni. Kedden és csütörtökön a Visegrád utcai központból, míg szombatonként terepen a Budai-hegység ösvényein várnak a közösségi futások.

Cím: 1133 Budapest, Visegrádi utca 80.

A heti, aktuális órarendet a Facebookon a Garmin Running Club csoportban találod!

A DIÁVAL KÉSZÜLT INTERJÚNKAT A LEGÚJABB RUNNER'S WORLD MAGAZINBAN OLVASHATOD, AMELYRŐL BŐVEBB INFÓKAT ITT TALÁLSZ: