Borítókép: Egy szép versenycél: fuss koraszülöttekért!

Egy szép versenycél: fuss koraszülöttekért!

Forrás: Pexels.com
Futni jó, de még jobb ezt jótékonyan tenni!

Magyarországon minden 12. gyermek koraszülöttként jön a világra. A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány ezeknek a gyermekeknek a mentését, koraszülött ellátását és sérült, beteg gyermekek intenzív ellátását támogatja. Két évvel ezelőtt azt a célt tűzték ki, hogy hagyományteremtő jelleggel elindítják csapatváltó futóversenyüket, melynek célja az alapítvány és annak tevékenységének megismertetése, figyelemfelhívása és nem utolsó sorban az egészséges életmódra való felhívás.

Az első verseny annyira jól sikerült, hogy idén már másodjára rendezik meg!

A verseny fővédnöke Lubics Szilvia, de több híres magyar és külföldi futó is részt vesz rajta. A Zalaegerszeget Keszthellyel összekötő futással a mentőautó által megtett távokat szimbolizálják a futók, az önkéntes segítők és a nézők a pálya teljes, mintegy 60 km-es hosszán.

Futás a Koraszülöttekért jótékonysági futóverseny 2018

Elkészült beharangozó videónk a 2018. május 6-án 3. alkalommal megrendezésre kerülő Futás a Koraszülöttekért- Másodszor is célba érünk futóversenyünkről. További információ: www.koraszulottfutas.hu oldalon A videóért köszönet: Bátai Péternek és a Zalaegerszegi Televíziónak Felvételekért köszönet: Air Art csapatának www.airartvideo.hu/

Posted by Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány on Wednesday, March 14, 2018

Bár a hivatalos nevezési határidő már lejárt, a szervezők fogadnak még jelentkezést, sőt a verseny helyszínén is. Ha megtetszett, tarts velük!

Fontos információk