Borítókép: Teszt: Kipróbáltuk a Cat S62 Pro mobiltelefont

Teszt: Kipróbáltuk a Cat S62 Pro mobiltelefont

Főszerkesztőnk, Birta Brigi az utóbbi hetekben a Cat S62 Pro mobiltelefont tesztelte, amelynek rendkívül strapabíró a készülékháza, másfél méteres mélységig és 35 percig vízálló, és még megannyi pozitív tulajdonsága révén igazán passzol egy sportos, rohanós életvitelhez!
„Ez a mobil valóban jól bírja a gyűrődést, egyik futásom alkalmával, biztos, ami biztos, sárban, homokban is meghempergettem, és utána könnyedén le lehetett mosni szappanos vízzel vagy tisztítószerrel is, nem okozott számára semmilyen sérülést”
„Azt írják róla, hogy 1,8 méteres magasságból leesve acél felületre is épen marad, és hogy másfél méteres mélységig és 35 percig vízálló. Én ezt nem rekonstruáltam, de az egyik reggeli futásom alkalmával beledobtam a Duna szélébe, és jelentem, semmi baja nem esett, és azóta is tökéletesen működik!”
„Jelenleg a 11 hónapos kisbabám mellől dolgozom home office-ban, akinek az egyik kedvenc hobbija, hogy mobiltelefonokkal mászkáljon a lakásban, majd földhöz vágja őket. Nos, szerencsére ez a Cat S62 Pro-nak meg se kottyan, és nem kell olyanokkal se foglalkozni, hogy legyen rajta védőtok vagy üvegfólia!”
„Ennek a telefonnak az egyik különlegessége, hogy beépített hőkamerája van, amivel -20C és +400C közötti hőmérsékletet mér, és jelenleg ez a legjobb felbontású hőkamera a piacon. Ezzel olyan részletek is beazonosíthatóak, hogy hol van rövidzárlat, esetleg túlmelegedés vagy épp szivárgás. Nagyon izgalmas, hogy össze lehet vetni a főkamerával készült képpel is! Azt azért illik bevallani, hogy ez a funkció főképp a férjemet hozta lázba...”
„Azt meg kell jegyezni, hogy ez a telefon nem kicsi, hozza a mai átlagméretet. Így a legapróbb zsebekben ugyan nem fér el, de én alapból úgy választok futónadrágokat, hogy egy mai mobil elférjen benne, mert ha nem muszáj, nem szeretek magammal vinni tasit, és a kezemben sem szívesen fogom. Szóval, nálam mindig volt helye valamelyik zsebben.”